'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η φωτιά αποκάλυψε αποθήκες λαθραίων τσιγάρων. Μάθαμε να είμαστε "συνένοχοι" με τη σιωπή μας!

''Βιομηχανία τσιγάρων'' στην Κασσανδρεία που είχε στηθεί στην περιοχή σε έκταση 20 στρεμμάτων περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα (!!!) μέσα στο δάσος και κανένας δεν το είχε πάρει είδηση (κάποιοι μιλούν και για ρώσικη μαφία!)!

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, παραθερίζοντας στη Χαλκιδική, ασχολήθηκε και με υπηρεσιακά θέματα!
Επισκέφθηκε την ΔΟΥ Κασσανδρείας.
Δε γνωρίζουμε αν η επίσκεψή του ήταν τυχαία ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποιοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πρέπει να αρχίσουν ΠΛΕΟΝ να ανησυχούν!
-ΔΟΥ, αστυνομία, τελωνεία, Δασαρχεία, Διευθύνσεις Δασών κ.λ.π.!
Έμεινε, μαθαίνουμε, έκπληκτος για τα όσα πληροφορήθηκε για τη γνωστή "βιομηχανία τσιγάρων" στην Κασσανδρεία που είχε στηθεί στην......

..περιοχή σε έκταση 20 στρεμμάτων περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα (!!!) μέσα στο δάσος και κανένας δεν το είχε πάρει είδηση (κάποιοι μιλούν και για ρώσικη μαφία!)!
Και το σημαντικότερο, και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έμεινε έκπληκτος που δεν ήρθε σε γνώση του Υπουργείου μία τόσο σημαντική υπόθεση, ούτε πήρε τις διαστάσεις που μάλλον έπρεπε σε δημοσιογραφικό επίπεδο!
Κοινώς μάλλον ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ!

Ολόκληρη "καπνοβιομηχανία" είχαν στήσει στη Σίβηρη, στην Κασσανδρεία!
Ένα τυχαίο γεγονός (φωτιά) στάθηκε αιτία να ανακαλυφθεί το "εργοστάσιο"!
Κρίμα γιατί με την οικονομική κρίση και την αύξηση της τιμής των τσιγάρων όλοι θα είχαμε κάποιο κέρδος (έτσι μας έμαθαν να σκεφτόμαστε) !

Ολόκληρη "καπνοβιομηχανία", κόσμος πήγαινε-έλα μέσα στο δάσος κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα (έτσι μας έμαθαν να βλέπουμε)!

Και φυσικά κανείς δεν άκουσε τίποτα, αφού έτσι έπρεπε (μας έμαθαν να μην ακούμε και να μη μιλάμε)!
-Τέλος πάντων και σ' άλλα με υγεία! Σε όλους τους τομείς έτσι είμαστε, δεν ξέρουμε, δε βλέπουμε, δεν ακούμε, δε μιλάμε, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τη σκιά μας, ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ! Μάθαμε να είμαστε "συνένοχοι" με τη σιωπή μας!
 

ΠΗΓΗ:   http://dunamitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου