'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Διαρρήκτες με άδεια...στομάχια!!!!

Η…  πείνα και η δίψα πρόδωσαν τρεις επίδοξους διαρρήκτες που χτύπησαν ισάριθμα καταστήματα  στα Γιάννινα, την Δράμα και  τον Βόλο! Και οι τρεις πιάστηκαν  έχοντας στα χέρια τα κλοπιμαία,  που και σε όλες τις περιπτώσεις ήταν… τρόφιμα και ποτά!

Στα Ιωάννινα, ένας 35χρονος έσπασε την τζαμαρία μιας καφετέριας και μπήκε μέσα για να κλέψει. Άρπαξε ένα ράδιο cd,  τον αποκωδικοποιητή της ψηφιακής τηλεόρασης και 60 ευρώ από το ταμείο, αλλά πριν φύγει
επισκέφθηκε το… ψυγείο και πήρε όσα τρόφιμα και αναψυκτικά μπορούσε να σηκώσει! Όμως, η καθυστέρηση αυτή οδήγησε στην σύλληψή του, καθώς ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αντιλήφθηκε την διάρρηξη και ειδοποίησε την Αστυνομία που τον εντόπισε πριν απομακρυνθεί!

Στην Δράμα, στόχος ενός 31χρονου Έλληνα έγινε ένα… μπουγατσοπωλείο! Έσπασε την βιτρίνα και άρχισε να αρπάζει να κλέψει μπουγάτσες και χρήματα. Όμως, τον αντιλήφθηκαν περίοικοι, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και, λίγο αργότερα, τον συνέλαβαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..


Στον Βόλο, ένας 30χρονος άεργος εισέβαλε σε αποθήκη σούπερ μάρκετ παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα και έκλεψε 84 μπουκάλια διάφορων ποτών και 17 πακέτα καφέ! Όμως, εντοπίστηκε πριν απομακρυνθεί (και πριν βάλει… γουλιά στο στόμα του) και συνελήφθη!


protothema.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://laikoyra.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου