'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Στο δόκανο προϊστάμενος!!!!

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθές το πρωί ένας 43χρονος υπάλληλος του δήμου Ζακύνθου.
Ο υπάλληλος, προϊστάμενος μάλιστα του Τμήματος Μελετών και Επίβλεψης Έργων, κατηγορείται για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και εκβίαση επιχειρήσεων.
Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ιδιώτη, πατέρα επιχειρηματία με οικολογικά συστήματα, σύμφωνα με την οποία ο 43χρονος δημοτικός υπάλληλος, απαιτούσε εκβιαστικά από αυτόν, ως ειδικό πληρεξούσιο του γιου του, να του καταβάλλει περιοδικά διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να αναθέτει στην εταιρεία του γιου του, την ανάληψη έργων τοποθέτησης και συντήρησης χημικών τουαλετών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζακύνθου.
Ο πατέρας του επιχειρηματία υποστήριξε πως πριν περίπου 20 μέρες ο 43χρονος απαίτησε από τον ίδιο και τελικά έλαβε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ απαιτούσε εκ νέου το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ώστε να αναλάβει ο επιχειρηματίας το έργο που ήθελε.
Επιπλέον κατήγγειλε ότι από το 2005 έως και το 2009, εξαναγκάστηκε να καταβάλλει στον 43χρονο υπάλληλο το συνολικό χρηματικό ποσό των σχεδόν 12.000 ευρώ ευρώ, για την έγκριση του κάθε φακέλου, που κατέθετε.
Σήμερα το πρωί, ο δημοτικός υπάλληλος συναντήθηκε με τον πληρεξούσιο πατέρα. Την ώρα της παράδοσης των δύο χιλιάδων ευρώ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι είχαν προσημειώσει τα χρήματα συνέλαβαν τον 43χρονο δημοτικό υπάλληλο.

ΠΗΓΗ:    http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου