'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Όπου φτωχος και η μοιρα του....

.. ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο οι φονικές πλημμύρες στο Πακιστάν, οι οποίες επεκτείνονται και σε άλλα σημεία. Οι βροχοπτώσεις εντείνονται και η κυβέρνηση κήρυξε σήμερα και το νότιο -εκτός από το βόρειο- τμήμα της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τα Ηνωμένα Έθνη εξίσωσαν την καταστροφή με το σεισμό στο Κασμίρ, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους 73.000 άνθρωποι.

Στην επαρχία Σιντ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Σύμφωνα με το BBC, οι αρχές στην επαρχία Σιντ έχουν απομακρύνει 500.000 κατοίκους, που ζουν κοντά στον Ινδό ποταμό, αφού εκατοντάδες σπίτια έχουν.. πλημμυρίσει.

Οι μουσώνες που πλήττουν το Πακιστάν έχουν προκαλέσει τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της χώρας και ο απολογισμός είναι τραγικός: 1.600 νεκροί και 12 εκατ. πληγέντες. Την ίδια ώρα, σφοδρή κριτική δέχεται ο πρόεδρος Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, επειδή δεν διέκοψε την περιοδεία του στο εξωτερικό για να επιστρέψει στη χτυπημένη από τους μουσώνες χώρα.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο ΒΒC, απάντησε στις κατηγορίες λέγοντας ότι γίνονται τα δέοντα από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανακούφιση των πληγέντων και ότι, παρόλο που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση.

Παράλληλα, υποστήριξε πως έχει εξασφαλίσει την παροχή βοήθειας από τα κράτη που επισκέφθηκε (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία και Βρετανία).


ΠΗΓΗ:    http://trelokouneli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου