'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Χρόνια τώρα προετοιμάζουν το σχέδιο προσθήκης της Τουρκική γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία

Στοιχεία που σοκάρουν αποκαλύπτει το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 867, 10/7/2006

Mιλά ξεκάθαρα για την προσθήκη της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία!


Το σχέδιο αφελληνισμού μέσα στίς ρίζες του εκπαιδευτικού συστήματος που σήμερα εκτελεί το ΠΑΣΟΚ με την τοποθέτησει επιλεγμένων προσώπων στο Υπουργείο Παιδείας το οποίο έπαψε πλέον να είναι εθνικής...



...αποτελεί συνέχεια του σχεδίου που μέχρι πρότινος εκτελούσε πιστά η Νέα Δημοκρατία όταν επικεφαλής στο υπουργείο παιδείας βρισκόταν η Μαριέττα Γιαννάκου.

Ο πόλεμος με τα όπλα κοστίζει ζωές και χρήμα, ουσιαστικά όμως δεν κερδίζεται ποτέ , ο κατακτημένος λαός πάντα νιώθει στο σβέρκο του την αρβύλα του κατακτητή και πάντα υπάρχει ο φόβος της επανάστασης.


Αφαιρώντας τη συνείδηση απο έναν άνθρωπο , έχεις στα χέρια σου ένα υπάκουω ρομποτ. Η αφαίρεση της εθνικής ταυτότητας φτιάχνει κοινωνίες που αποδέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα.

Οι γεννίτσαροι ήταν Ελληνάκια γαλουχημένα με Τουρκικά πρότυπα τα οποία μεγαλώνοντας εξελισσόντουσαν στους ποιό βάρβαρους ανθέλληνες που πέρασαν ποτέ , χειρότεροι ακόμη κι απο τους ίδους τους Τούρκους κατακτητές.


Πότε θα ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο λαός να αποβάλει το καρκίνωμα της κομματικοποίησης απο το μυαλό και τη συνείδηση του.

Τα ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι εργολάβοι της μαζικής φιλτραρισμένης ενημέρωσης (εκδότες , καναλάρχες , μεγαλοδημοσιογράφοι) είναι φυσικό να σιωπούν για όλα αυτά.

Γιατί κανείς που τους μαυρογυαλούρους της βουλής δεν άνοιξε ποτέ το στόμα του για αυτό το ΦΕΚ ;;; Πώς είναι δυνατόν όλα τα κόμματα της βουλής να σιωπούν ;;;

Η γεννιτσαροποίηση στα Ελληνικά σχολεία έχει ήδη ξεκινήσει με διάφορα προσχήματα.
Είναι απλά θέμα χρόνου τα Ελληνόπουλα να μην μπορούν να προαχθούν στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αν πρώτα δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική γλώσσα.


Με το πρόσχημα της πολυπολιτισμικής ψευτοκουλτούρα που προφασίζονται οι "εθνοσωτήρες" της "δημοκρατίας" μας, διαβρώνουν μεθοδικά το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας δημιουργώντας έτσι τις υποδομές για να υλοποιήσουν τα ανθελληνικά σχέδια που υπηρετούν οι αρχηγοί των κομμάτων τους.


(Κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση)


ΠΗΓΗ:  http://tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου