'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Δαλούκας μηνύει τον Μπέο!!!!

O Γιώργος Δαλούκας πέρασε στην αντεπίθεση μετά την δήλωση του Αχιλλέα Μπέου που τον χαρακτήρισε απατεώνα. Όπως ξεκαθάρισε ο νομικός του εκπρόσωπος, Αλέξης Κούγιας θα γίνει μήνυση σε βάρος του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου.


Από το γραφείο του Αλέξη Κούγια βγήκε δελτίο Τύπου, που αναφέρει πως θα γίνει μήνυση σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου. Επίσης ξεκαθαρίστηκε πως θα ζητηθεί η σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση: «Όπως είναι γνωστό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανήρτησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γραπτή ανακοίνωσή του με ισχυρισμούς σε βάρος του κυρίου Γεωργίου Δαλούκα, οι οποίοι κατά τη νομική μου κρίση συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του Τύπου.

Κατόπιν αυτής της παράνομης συμπεριφοράς του κυρίου Αχιλλέα Μπέου, δικηγόρος συνεργάτης του δικηγορικού μου γραφείου μεταβαίνει μετά του κυρίου Γεωργίου Δαλούκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου, όπου θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του κυρίου Αχιλλέα Μπέου και θα ζητηθεί η σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2010-10-22
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας».



BLOG...OTSARKA
Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου