'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

"Πέθαναν" την Madonna σε τροχαίο!!!

«Η Madonna σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 3:45 τα ξημερώματα στην Νέα Υόρκη.  

Πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Οι ταυτότητες των άλλων δυο επιβατών του αυτοκινήτου της δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί», έγραφαν οι τίτλοι που περνούσαν στο κάτω μέρος της οθόνης ιταλικής ιστοσελίδας, την ώρα μάλιστα που μεταδιδόταν «δελτίο ειδήσεων»

Πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα, θύμα της οποίας «έπεσε» η βασίλισσα της ποπ, που την «πέθαναν» πριν της ώρας της, για τι άλλο, μα για λόγους τηλεθέασης ή μάλλον επισκεψιμότητας. 

Οι τέσσερις ιταλοί που έχουν «στήσει» το εν λόγω site έφτιαξαν μέχρι και διασκευή - μοιρολόι του τραγουδιού «Hung up» της Madonna, την οποία χρησιμοποίησαν ως μουσική υπόκρουση για να ανακοινώσουν πως η βασίλισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Φυσικά η Madonna ζει και βασιλεύει και η είδηση είναι ψευδής. 

Η καλλιτεχνική ομάδα ΙΟΚΟΖΕ των νεαρών Ιταλών που δημιούργησε το φανταστικό αυτό βίντεο για τον αναπάντεχο θάνατο της ποπ σταρ, όπως ήταν φυσικό, κατατρόμαξε τους φαν της. 

Στο βίντεο, ο παρουσιαστής ανακοίνωνε το γεγονός , ενώ υπήρχαν δηλώσεις μαρτύρων και θαυμαστών της, αλλά και πλάνα από τον τόπο του δυστυχήματος

Η κακόγουστη φάρσα φυσικά και δεν άρεσε καθόλου στην Madonna, η οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του συγκεκριμένου site.

star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου