'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να προλάβεις το κέρατο…!!!

Πρέπει να του ικανοποιείς κάποιες ανάγκες και αυτές είναι οι εξής:
1) Να τον έχεις συνέχεια χορτάτο! Αν του το παίζεις δύσκολη, τότε αυτός θα βαρεθεί και θα σηκωθεί να φύγει. Γι’ αυτό το σεξ πρέπει να γίνεται πιο συχνά! Σε συμφέρει να τον χάσεις ή να περνάτε πιο συχνά ωραία οι δυο σας;

2) Πρέπει είσαι δίπλα του, όταν αυτός θα θέλει να κάνει κάποιο χόμπι του! Ναι ακόμα και να δεις ποδόσφαιρο. Οι περισσότερες το μισούμε αυτό το άθλημα, αλλά πρέπει να τον αφήνουμε να δει λίγο μπαλίτσα, γιατί αν κάθε φορά που πάει να δει, νιώθει φόβο πως θα του αρχίσουμε την «μουρμούρα», πάει πέταξε το πουλάκι… Πόσα χρόνια θα αντέξει αυτό το πράγμα; Τι είναι; Ενενήντα λεπτά έχει διάρκεια. Μπορείς εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι τα ψώνια που θα κάνεις την επόμενη μέρα!

3) ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ! Να είσαι ελκυστική! Να βάφεσαι, να βγάζεις τα φρύδια σου και γενικά ότι κάνουμε εμείς οι γυναίκες στα πρώτα ραντεβού, πρέπει να τα κάνουμε για πάντα. Γιατί όπως λένε οι περισσότεροι άντρες «η γυναίκα θέλω έξω να είναι κυρία και στο κρεβάτι….».

4) Επειδή οι άντρες είναι μεγαλύτερες ψωνάρες από εμάς, πρέπει όλη την ώρα να τους λέμε ωραία πράγματα γι’ αυτούς. Δηλαδή να τους ανεβάζουμε το ηθικό. Σε όλα, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα αυτοί μας θέλουν δίπλα τους και να είμαστε ο άνθρωπος που θα τους επιβραβεύει σε κάθε προσπάθεια που κάνουν.

5) Να τον αφήνεις να βγαίνει με τους φίλους του. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω, νομίζεις θα κοιτάξει άλλη; Οπότε γιατί να μην τον αφήσεις να βγει με την παρέα του; Και μετά να ξέρει πως θα γυρίσει σπίτι και θα σε βρει έτοιμη για πονηρά παιχνίδια και ειδικά αν ξέρει πως θα του φορέσεις σέξυ εσώρουχα; Με τίποτα δεν θα κοιτάξει άλλη! Από την άλλη όμως άμα ξέρει ότι θα γυρίσει σπίτι και αντί για την γυναίκα που ερωτεύτηκε να βρει μια «ξενέρωτη», τότε σίγουρα να φοβάσαι όποτε βγαίνει με τους φίλους του.

6) Το καλύτερο το αφήναμε για το τέλος. Είπαμε κάνε όλα τα παραπάνω, αλλά να έχεις ανταπόκριση. Να κάνει και αυτός πράγματα που θέλεις, να φτιάχνεται και αυτός, όχι μόνο εσύ. Να θέλει σεξ και να μην σου λέει όλη την ώρα πως είναι κουρασμένος από την δουλειά. Και να βγαίνει με τους φίλους του, αλλά όχι και κάθε μέρα… Γιατί στην περίπτωση που κάνει τέτοια, τότε αυτός είναι που πρέπει να φοβάται για το κέρατο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου