'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ένας στους τέσσερις δεν πληρώνει τηλέφωνο, ένας στους οκτώ το ρεύμα!

Η κρίση σφίγγει ολοένα και περισσότερο τα νοικοκυριά, προκαλώντας σοβαρές καθυστερήσεις και στην εξόφληση λογαριασμών όπως του τηλεφώνου και του ρεύματος.  

Σχεδόν το 12% των καταναλωτών καθυστερεί να πληρώσει την ΔΕΗ, με τα ποσοστά να είναι μεγαλύτερα στην Βόρεια Ελλάδα και να φτάνουν το 15% στην Μακεδονία και το 20% στο νομό Κιλκίς.

Την ίδια ώρα, κατά 20% έχει αυξηθεί ο αριθμός των χρωστούμενων λογαριασμών στον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα τα «φέσια» να αγγίζουν το 25% των συνδρομητών. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «Bήμα», ο οργανισμός άρχισε να ακολουθεί το παράδειγμα των ιδιωτικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και στέλνει εξώδικα στους συνδρομητές όταν οι λογαριασμοί καθυστερούν κατά δύο εβδομάδες να πληρωθούν, ακόμα και για μικρές οφειλές.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση οφειλής μόλις 73 ετών, αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταναλωτής, που είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας, αποκαλύπτει ότι η οφειλή αφορά υπηρεσίες που δεν λαμβάνει καθώς λόγω βλάβης στην σύνδεση και ενώ πληρώνει τα πάγια, δεν έχει εδώ και τέσσερις μήνες τηλέφωνο και ίντερνετ. Και ενώ έχει ειδοποιηθεί το αρμόδιο τμήμα, κανείς δεν εμφανίστηκε για να τη διορθώσει, παρά μονάχα για να παραδώσει το συστημένο με το εξώδικο για την μη έγκαιρη εξόφληση αυτών των υπηρεσιών που δεν προσέφερε...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου