'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τέλος στα σενάρια εκλογών

Αμφιλεγόμενες ερμηνείες Με το ενδεχόμενο των πρόωρων εθνικών εκλογών να απομακρύνεται πλέον οριστικά αναμένονται σε λίγη ώρα οι δηλώσεις του πρωθυπουργού.  

Οκτώ περιφέρειες στο ΠΑΣΟΚ, πέντε στη Ν.Δ. με την Πελοπόννησο να κρίνεται στο νήμα.

Προβάδισμα ικανό να δώσει στον πρωθυπουργό το πλεονέκτημα της αποφυγής εθνικών εκλογών, δίνουν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που έδωσε πριν από λίγο από το υπουργείο Εσωτερικών ο πρόεδρος της Singular Logic Ι.Καρακαδάς.

Σύμφωνα με αυτά το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον σαφές προβάδισμα σε 8 κεντρικές περιφέρειες με την κρίσιμη της Αττικής να διαμορφώνεται σε 23,8% στον Ι.Σγουρό , 20,25% τον Βασ.Κικίλια και 15,94% στον Γιάννη Δημαρά.


Ήδη στις 10 το βράδυ έγινε η πρώτη δήλωση ξεκάθαρης ήττας από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιάννη Δημαρά ο οποίος είπε:

"Θέλω να συγχαρώ και τον κ.Σγουρό και κ.Κικίλια που περνούν στο δεύτερο γύρο και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που βρεθήκαμε μαζί και χωρίς κομματική εξάρτηση δώσαμε μία εθελοντική μάχη έντιμη ειλικρινή και τίμια. Ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε. Θέλω να δηλώσω ότι από 1η Ιανουαρίου παραιτούμαι από βουλευτής".
Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για ωστόσο για κλίμα προβληματισμού, προκαλώντας αντιφατικές ερμηνείες
ληροφορίες που διέρρευσαν στο οικονομικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρει ότι απομακρύνεται οριστικά πλέον το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών.

Ένδειξη για το οποίο έδωσε το κλίμα ευφορίας στην Ιπποκράτους, με τον πρωθυπουργό να αποχωρεί ευδιάθετος για το Μέγαρο Μαξίμου όπου σε λίγη ώρα θα προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις.

Από την πλευρά της, η Ν.Δ. κερδίζει 5 περιφέρειες με αυτή της Πελοποννήσου να κρίνεται στο νήμα, καθώς ο Πέτρος Τατούλης συγκεντρώνει σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα 42% και τον Δ.Δράκο να λαμβάνει 41,5%.

Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει επίσης με ασφαλή πλέον ποσοστά, τον Δήμο της Αθήνας με τον Απ.Κακλαμάνη να συγκεντρώνει 35,33%, τον Γ.Καμίνη 28,5% και τον Ν.Σοφιανό της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται ακόμη στη ΝΔ, γιατί έχουν προβάδισμα στις περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων που δύσκολα ανατρέπεται. Αυτές οι περιφέρειες θα κριθούν στο δεύτερο γύρο, η δε Ρηγίλλης θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μαζί της.

Προβληματισμός υπάρχει για το αποτέλεσμα στην Κρήτη, όπου ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος είναι μέχρι στιγμής τρίτος, εκφράζουν, όμως, ελπίδες ότι μέχρι το τέλος ενδέχεται να περάσει δεύτερος.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρηγίλλης θεωρεί ότι η στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά απέδωσε. Υποστηρίζουν δε ότι οι πολίτες έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση, κατά της οικονομικής πολιτικής του μνημονίου, όπως είχε ζητήσει ο κ. Σαμαράς.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου