'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Οι πολιτικοί... δεν έστειλαν ευχητήριες κάρτες..!!!

Τ
ο άστρο της Βηθλεέμ φέτος οδηγεί τη χώρα στο ΔΝΤ και, ως εκ τούτου, τα χριστουγεννιάτικα δώρα μειώθηκαν κάθετα, όπως και οι μισθοί. 

Για πρώτη φορά οι πολιτικοί έκοψαν τις ευχετήριες κάρτες και τα πάσης φύσεως δώρα που παραδοσιακά έφτασαν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών. 

Ακόμη και το μεταμεσονύκτιο τραπέζι που κάνουν οι συντάκτες στον «τσάρο» της οικονομίας αναβλήθηκε, καθώς η παρουσία του Γ. Παπακωνσταντίνου και του Φ. Σαχινίδη στην αγορά κρίθηκε κίνηση υψηλού ρίσκου... 

Όπως γράφει η «Real News» φωτεινές εξαιρέσεις αποτέλεσαν ο Γ. Καρατζαφέρης και ο Μ. Σκουλάκης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε κατά μέρος τα κρασιά made by Κτήμα Καρατζαφέρη και έκανε πιο πρακτικά δώρα made in Italy. Χάρισε μεταξωτές γραβάτες στους άνδρες και κασκόλ τύπου Missoni στις γυναίκες για τις κρύες μέρες του 2011. 

Στην ευχετήρια κάρτα, ο Αϊ Βασίλης σέρνει στο άρμα του τον Παρθενώνα και ένας καταϊδρωμένος τσολιάς σπρώχνει την Ελλάδα προς το ΔΝΤ! Το μήνυμα βρίσκεται στις... πινελιές. Το «άστρο» φωτίζει προς του τροϊκανούς, ενώ στο κέντρο της ρόδας υπάρχει το σήμα κατατεθέν ΛΑΟΣ! Τι εύχεται για το 2011; «Δουλειά, νοικοκύρεμα, αξιοπρέπεια»! 

Ο δήμαρχος Χανίων, πλέον, Μ. Σκουλάκης συγκινημένος που εγκαταλείπει τη Βουλή έπειτα από 30 χρόνια, έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι με ρακές και κρητικές δίπλες! 

http://dete.gr/news.php?article_id=18522

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου