'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Sex toys: Ταμπού ή το νέο must?!!!!

Πολλά ζευγάρια στη σκέψη και μόνο των ερωτικών βοηθημάτων ντρέπονται.

Άλλα πάλι έχουν ολόκληρη συλλογή και τα έχουν κάνει… αναπόσπαστο μέρος της σεξουαλικής διαδικασίας.

Είτε ανήκετε στην.πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία πρέπει να ξέρετε τι είναι τα sex toys και ποιά είναι τα πρέπει και τα μη στην χρήση τους.


Κατ’ αρχάς ερωτικά βοηθήματα υπήρχαν από την αρχαιότητα! Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν διάφορα ομοιώματα πέους, οι Ρωμαίοι έφτιαχναν κεριά σε σχήμα φαλλών και οι Κινέζοι ανακάλυψαν το πρώτο δαχτυλίδι «πέους» δένοντάς το στη βάση του μορίου με μεταξωτά κορδόνια.


Σήμερα τα σεξουαλικά βοηθήματα δεν πρέπει να αποτελούν ταμπού όπως λένε ειδικοί σεξολόγοι . Ένας δονητής μπορεί να... αποδειχτεί σωτήριος για τις γυναίκες που έχουν πρόβλημα να φτάσουν σε οργασμό και πολλά από τα καινούργια βοηθήματα έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση του ελέγχου των κολπικών μυών. 


Οι άνδρες συναρπάζονται με τα κάθε λογής σεξουαλικά παιχνίδια και η σκέψη και μόνο ότι υπάρχει το μακρινό ενδεχόμενο να σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά θα τον ανάψει απίστευτα.

Πριν απορρίψεις κατηγορηματικά την ιδέα να δοκιμάσεις ένα σεξουαλικό βοήθημα, κάνε μερικά πειράματα.


Δοκίμασε με το σύντροφό σου, για παράδειγμα, να σου δέσει τα μάτια ή τα χέρια.

Εάν ποθείς κάτι που δεν το επιθυμεί ο σύντροφός σου, γιατί δεν το δοκιμάζεις μόνη σου; Μην κρατάς τα γέλια σου και μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Αυτά είναι κυρίως για διασκέδαση.


Εάν ο σύντροφός σου προτείνει να χρησιμοποιήσετε κάποια σεξουαλικά βοηθήματα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από εσένα. Προσθέτει απλώς λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή.
Μικρές ιδέες:


– Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τα προκαταρκτικά μόνο στα γεννητικά όργανα. Κλείσε του τα μάτια, δέσε του τα χέρια και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη. Κάνε παιχνίδι με ένα σετ από μεταξωτές κορδέλες για δέσιμο ή αγόρασε σέξι χειροπέδες με γουνάκι και κλειδάκια.


– Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ένα αισθησιακό μασάζ μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη προθέρμανση χαρίζοντας στιγμές παρατεταμένης ηδονής. Οπότε, γιατί να πεις όχι σε ένα σετ για αισθησιακό μασάζ, δίνοντας έξτρα προσοχή στα αρώματα των αιθέριων ελαίων που σου αρέσουν.



skandalistes
http://alepounews.blogspot.com/2010/12/sex-toys-must.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου