'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Δεν κινήθηκε η αγορά - Μαύρα Χριστούγεννα για εμπόρους και επαγγελματίες ....

Και τα χειρότερα έρχονται με τον καινούργιο χρόνο...

Απογοητευμένοι και απελπισμένοι δηλώνουν έμποροι και επαγγελματίες στο LamiaReport, αφού και η τελευταία ελπίδα να πάρουν μια ανάσα στις γιορτές, για να καλύψουν κάποιες υποχρεώσεις, εξανεμίστηκε.


Η λιγοστή αγοραστική κίνηση των δύο τελευταίων ημερών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναστρέψει την κάθετη πτώση, χωρίς αλεξίπτωτο, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν πολύ σύντομα.


<<
Αρχίστε να μετράτε λουκέτα από τον Γενάρη... Η αγορά τελείωσε... Μας κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι... Δεν μπορούμε να καλύψουμε τις επιταγές... Δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ΤΕΒΕ, τη ΔΕΗ άσε το ΙΚΑ για το προσωπικό, το έχουμε ξεχάσει από καιρό... Το παρεμπόριο οργιάζει, κανείς δεν ενδιαφέρεται, δεν υπάρχει φως στο τούνελ...>>

Αυτές είναι μερικές από τις ατάκες που ακούσαμε από τους εμπόρους όταν τους ρωτήσαμε για την κίνηση των Χριστουγέννων.

Οι καταναλωτές περιορίστηκαν στις αγορές των απολύτως απαραίτητων και η πτώση σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο ξεπερνά το 50% στις περισσότερες κατηγορίες επαγγελμάτων, υπάρχουν όμως και ορισμένες κατηγορίες που αγγίζουν και το 70%.

Ήδη αν κάνεις μια βόλτα στην αγορά της Λαμίας θα δεις πολλά καταστήματα που έχουν βάλει λουκέτο και μάλιστα με εμπορικότατους δρόμους και όπως όλα δείχνουν η εικόνα αυτή τους επόμενους μήνες θα επιδεινωθεί δραματικά.



http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου