'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ....

Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα χρειάζεται αλληλεγγύη και ανθρωπιά δήλωσε ο πρωθυπουργός που μαζί με τη σύζυγό του, επισκέφθηκαν κέντρο ειδικών ατόμων με παιδιά.

 Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και η σύζυγός του Άντα επισκέφθηκαν α τα παιδιά της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά".


Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και άκουσαν από τα παιδιά της Ένωσης τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό και το συνεχάρη για την ανθρώπινη υπηρεσία που προσφέρει καθώς και τα παιδιά για τα δώρα που του προσέφεραν και δήλωσε:

"Είναι πραγματικά συγκινητική δουλειά. Και χαίρομαι, που είχα την ευκαιρία, μαζί με την Άντα, να σας επισκεφθούμε και να δούμε από κοντά τη δουλειά σας.

Σε όσους εργάζεστε εδώ, μπράβο για την προσφορά σας. Σε όσους στηρίζετε, μπράβο επίσης. Η Πολιτεία, εμείς, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. 

Είναι οι μέρες τέτοιες, είναι και μια δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα, γι’ αυτό νομίζω χρειάζεται ακόμα περισσότερο αυτή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά. Και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Χρόνια πολλά σε όλους" ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού. 


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου