'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Special επιταγή με... φιλιά στον Υπουργό!!!!

Αξίας… 310 δισεκατομμυρίων φιλιών προκειμένου να ξεπληρωθεί το δημόσιο χρέος...
Τα παιδιά των Special Olympics Ελλάς είπαν τα κάλαντα στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και παράλληλα του έκαναν και ένα διαφορετικό δώρο.

Παράλληλα τα παιδιά, που συνόδευε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, έδωσαν στον Υπουργό Οικονομικών ένα συμβολικό δώρο. Μια επιταγή αξίας… 310 δισεκατομμυρίων φιλιών προκειμένου να ξεπληρωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδας! Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την συμβολική τους κίνηση, τα χαιρέτησε ένα προς ένα και τους έδωσε ως δώρα, εισιτήρια για την παιδική παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Για την επίσκεψη στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος των Special Olympics Eλλάς, αλλά Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011», κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, επισήμανε:

«Oι αθλητές των Special Olympics ήρθαν στον κ. Παπακωνσταντίνου για να του πουν τα κάλαντα. Είναι καιροί δύσκολοι, αλλά η βοήθεια από το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και από την Πολιτεία γενικότερα, είναι σημαντική. Ο κ. Υπουργός ιδιαίτερα, από την εποχή που ήταν ευρωβουλευτής μας βοήθησε ιδιαίτερα, εντάσσοντας μας στα προγράμματα της Ευρωβουλής. Ετσι εμείς μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι θα οργανώσουμε μέσα στο 2011 τους καλύτερους αγώνες Special Olympics που έχουν γίνει ποτέ. Χρόνια πολλά σε όλους και ελπίζω με το καλό στον καινούργιο χρόνο, να περάσουμε όλοι μας μηνύματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, τα οποία λαμβάνουμε από αυτά τα παιδιά παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες που ζούνε. Ετσι και εμείς πρέπει να είμαστε κοντά τους και να αντιμετωπίζουμε την ζωή με την ίδια αισιοδοξία όπως αυτά».

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε για την επίσκεψη των Special Olympics.

«Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά να έχω εδώ τα παιδιά των Special Olympics και θέλω να τα ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Είναι μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα πρωτοβουλία την οποία εμείς στηρίζουμε εδώ και καιρό».


Πηγή: gazzetta.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου