'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τα 10 πιο sexy μοντέλα εσωρούχων !!! (Photos)

Φιγουράρουν στους καταλόγους των εσωρούχων, σε διαφημίσεις και σε fashion shows. 

 Η απίστευτη ομορφιά τους και το καλλίγραμμο σώμα τους αποτελούν λόγο που οι άντρες τις φαντασιώνονται και οι γυναίκες τις ζηλεύουν. 

Τα πιο sexy μοντέλα εσωρούχων σ’ ένα count down για τα μάτια σας και μόνο!


Aρ. 10: Dita Von Teese

Το μοντέλο που λατρεύει να προκαλεί ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στα 18 της δουλεύοντας ως stripper. Σιγά σιγά άλλαξε πορεία επιλέγοντας να μιμηθεί την δουλειά της Bettie Page κάνοντας glamour and fetish modeling. Κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της δεν άργησε να γίνει γνωστή στο χώρο του Burlesque στην Αμερική. Μετά τον γάμο της με τον Marilyn Manson στράφηκε σε πιο mainstream καταστάσεις. Από τότε έχει λάβει μέρος σε πασαρέλες σε fashion weeks στο Παρίσι και στο Μιλάνο, έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vanity Fair,το Vogue,το Elle κι έχει εμφανιστεί ακόμα κι ως guest στο America’s Next Top Model φορώντας όπως συνηθίζει σέξι εσώρουχα.

Aρ. 9: Alessandra Ambrosio

Η καριέρα της Alessandra Ambrosio ως μοντέλο ξεκίνησε μόλις στα 15 της όταν τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της GUESS. Η συνεργασία της με τον οίκο Victoria’s Secret σφραγίστηκε με την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα της το 2000 και 4 χρόνια αργότερα έγινε επισήμως ένας από τους «Αγγέλους» της VS και το πρώτο απ’ τα μοντέλα για την σειρά «Pink». Την μεγαλύτερη έκπληξη την έκανε όταν περπάτησε στην πασαρέλα της VS μόλις λίγους μήνες αφότου γέννησε.

Aρ. 8: Eva Mendes

Μπορεί τ’ όνομα της να έχει μπει μόνο σε μια σειρά εσωρούχων όμως αυτή έχει χαρακτεί καλά στο μυαλό μας. Το 2008 η Eva Mendes έγινε επισήμως το πρόσωπο της Calvin Klein για τη σειρά «Seductive Comfort» κι αποπλάνησε με μια το κοινό! Κρίνοντας από τις απίστευτα sexy διαφημίσεις σίγουρα κατέλαβε δικαιωματικά την θέση αυτή ανάμεσα στα πιο καυτά μοντέλα εσωρούχων.

Aρ. 7: Marisa Miller

Ούτε που κατάλαβε πότε άγγιξε την κορυφή του μόντελινγκ η Marisa Miller. Αφού φωτογραφήθηκε από τον Mario Testino κι εμφανίστηκε στην Vogue της Αμερικής αλλά και της Ιταλίας η καριέρα της εκτοξεύτηκε φέρνοντας συμβόλαια με την Victoria Secret και κάνοντας εμφανίσεις στο Sports Illustrated Swimsuit Edition. Και το 2009 η Victoria Secret της ανέθεσε να φορέσει το 3 εκατομμυρίων «fantasy bra» της στο ετήσιο fashion show της.

Aρ. 6: Tyra Banks

Μπορεί τελευταία ν’ ασχολείται με την παρουσίαση του America’s Next Top Model και του Tyra’s Banks Show αλλά αν γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω θα δούμε την Tyra να συμμετέχει στο show Fresh Prince Days και να γίνεται πρωτοπόρος για τα μαύρα μοντέλα καθώς ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο στο εξώφυλλο του GQ και του Sports Illustrated Swimsuit Edition. Ακόμα μια πρωτιά μετράει η Tyra Banks καθώς ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του καταλόγου της Victoria Secret.

Aρ. 5: Heidi Klum

Η Heidi Klum ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο της Victoria Secret το 1997 και αναδείχθηκε σ’ ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα. Ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας σε αφιερώματα που έκανε η Victoria Secret στην τηλεόραση και συνεχίζει συμμετέχοντας στον κατάλογο και στην πασαρέλα για τον εορτασμό της διάσημης μάρκας εσωρούχων. Και μπορεί την βλέπουμε στη ρόλο της αυστηρής παραγωγού και παρουσιάστριας στα βραβεία Peabody και στο Project Runaway αλλά έχει κερδίσει ξεχωριστεί θέση στις καρδιές μας χάρη στο χιούμορ της!

Aρ. 4: Karolina Kurkova

Η απίστευτη ομορφιά της ήταν η αιτία που η Karolina Kurkova έγινε γνωστή σε ηλικία μόλις 16 χρονών συμμετέχοντας στo fashion Show της Victoria Secret. Μια δεκαετία αργότερα η καριέρα της ως μοντέλο εξακολουθεί να βρίσκεται στο πικ της είπε να δοκιμάσει και τις ικανότητες της στην υποκριτική ξεκινώντας μ’ έναν ρόλο στην ταινία «G.I. Joe: The Rise of Cobra.»

Aρ. 3: Adriana Lima

Τ’ όνομα της Adriana Lima είναι πλέον συνώνυμο με αυτό της Victoria’s Secret. Υπέγραψε το συμβόλαιο της για να γίνει «άγγελος» της Victoria Secret το 2000 κι άνοιξε το fashion show της VS το 2003, το 2007 και το 2008. Το 2003 εμφανίστηκε δίπλα στον Bob Dylan στην πολυσυζητημένη διαφήμιση «Angel in Venice». Επιπλέον, η Lima εμφανίστηκε σε μια ακόμα διαφήμιση της VS την οποία την παρακολούθησαν 103.7 εκ. θεατές. Ως πρόσωπο για το «ΒioFit Uplift Bra, the Miracle Bra» κι αφού φόρεσε το αξίας 5 εκ. «Fantasy Bra» στο show της VS το 2008, η Adriana Lima έχει καταφέρει να συνδέσει τη βραζιλιάνικη ομορφιά της με την παρουσίαση των σουτιέν.

Aρ. 2: Kate Moss

Τι θα μπορούσε να πει κανείς για το πιο πετυχημένο μοντέλο στην ιστορία; Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή όπως τα άλλα μοντέλα που φιγουράρουν σ’ αυτή τη λίστα αλλά έχει καλλίγραμμες καμπύλες όπως όλα τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Ίσως να είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κορίτσια της VS αλλά χωρίς να είναι λιγότερο εκθαμβωτική!

Aρ. 1: Gisele Bundchen

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η Gisele είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από την Tyra Banks ή την Heidi Klum είναι ότι η Gisele αρκείται στα καθήκοντα του μοντέλου αφήνοντας στην άκρη την τηλεόραση. Λέγεται ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη Victoria Secret είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ποτέ στο χώρο της μόδας. Στον χώρο των μοντέλων εσωρούχων όσο κι αν προσπαθήσεις δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο μοντέλο από την Gisele Bundchen!


Πηγή: MensLounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου