'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ζημιές χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν άγνωστοι σε αυτοκίνητα σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων....

Ζημιές χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν σε τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα, άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων. 

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες έσκισαν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, προφανώς μαχαίρι ή στιλέτο τα λάστιχα των αυτοκινήτων, προκαλώντας τεράστια ζημιά, αλλά και την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τους.

Η βάνδαλη αυτή ενέργεια εξετάζεται λεπτομερώς από την αστυνομία, που ενημερώθηκε νωρίς το πρωί από δεκάδες κατόχους Ι.Χ προκειμένου να καταγράψει το συμβάν.

Κανείς δεν κατάλαβε και κανείς δεν είδε το παραμικρό το βράδυ της Πέμπτης, όταν και σημειώθηκε αυτή η ενέργεια, που καταγράφηκε σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.

Η αρχή, αν και κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για τη χρονική ακολουθία της βάνδαλης αυτής ενέργειας, έγινε από την οδό Λόρδου Βύρωνος, όπου οι άγνωστοι έσκασαν τα λάστιχα 13 αυτοκινήτων. 

Τα περισσότερα από αυτά ανήκαν σε θαμώνες παρακείμενων καταστημάτων διασκέδασης και μερικά βσε κατοίκους της περιοχής, που σταθμεύουν στον πεζόδρομο αργά τη νύχτα μέχρι νωρίς το πρωί, όταν ανοίγει η αγορά της πόλης.

Η συνέχεια δόθηκε στην οδό Κατσάρη, όπου στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκαν δύο αυτοκίνητα και ακολούθως στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ Παπαγεωργίου, όπου συνολικά καταγράφηκαν σκισμένα και κατεστραμμένα ελαστικά σε 11 αυτοκίνητα. 

Οι ιδιοκτήτες τους διαπίστωσαν τη ζημιά που είχαν υποστεί το πρωί, όταν πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ κάποιοι ειδοποιήθηκαν από περιοίκους και την αστυνομία.

Πρόκειται για συμβάν που είχε συμβεί και πάλι στο παρελθόν, πριν από αρκετά χρόνια, όχι όμως σε τόσο μεγάλη έκταση. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως επίσης έχει πάρει και εξετάζει λεπτομερώς υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων στις περιοχές, όπου έγιναν οι ζημιές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια εμφανής απόδειξη συμμετοχής κάποιου ή κάποιων.


Το βέβαιο είναι ότι οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο για όλους, αναγκάζονται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν την ανοησία κάποιων…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου