'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

"Η σεξουαλική πράξη λάμβανε χώρα μπροστά στη μητέρα της"...!!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και οι άλλοι δύο σάτυροι γείτονες που φέρονται ότι ασελγούσαν εις βάρος 18χρονης κοπέλας, η οποία βιαζόταν και εκδιδόταν από τον ίδιο της τον πατέρα στη Νίκαια. 

Οι δύο διεστραμμένοι (ο ένας είναι ηλικίας 82 χρόνων!) μαζί με τον άστοργο πατέρα θα οδηγηθούν σήμερα στον δεύτερο ανακριτή Πειραιά για ν’ απολογηθούν για τη φρίκη με την οποία πλημμύριζαν κάθε τόσο το ανήμπορο ν’ αντισταθεί θύμα τους.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο ανατριχιαστικού περιεχομένου διαβιβαστικό της αστυνομίας προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, «η κόρη είχε εξαναγκαστεί από μη προσδιορισθείσα με ακρίβεια ημερομηνία, πάντως από τριετίας περίπου έως τον μήνα Δεκέμβριο του 2010, από τον κατηγορούμενο πατέρα της επανειλημμένες φορές σε τέλεση σεξουαλικής πράξης μαζί του… και μάλιστα αρκετές από αυτές τις φορές η σεξουαλική πράξη λάμβανε χώρα μπροστά στη μητέρα της, η οποία από φόβο προς τον σύζυγο της δεν αντιδρούσε».


Η ξεχειλισμένη από αποφορά νοσηρότητας υπόθεση άρχισε ν’ αποκαλύπτεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν γείτονες της τραγικής κοπέλας κατήγγειλαν τη συστηματική καταρράκωση της αξιοπρέπειάς της καταφεύγοντας στο τμήμα Ασφάλειας της περιοχής τους. Στις 4 του νέου μήνα και χρόνου το κλιμάκιο των αστυνομικών που προς τιμήν τους εξακολούθησαν να διερευνούν την υπόθεση, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της αρχικής εξέτασης της 18χρονης, επέστρεψαν κι επανεξέτασαν την ίδια και τη μητέρα, οι οποίες ξεπερνώντας τις αναστολές από τον φόβο που τους προξενούσε ο καταπιεστικός δυνάστης τους άρχισαν να εξιστορούν το αδιανόητο μαρτύριο στο οποίο υπέβαλε την τραγική κοπέλα ο πατέρας της.


Την ίδια ημέρα τόσο η 18χρονη όσο και η μητέρα της περιέγραψαν στους αστυνομικούς ότι η προέλευση της φρίκης είχε ξεπεράσει τα στενά όρια του σπιτιού τους και άγγιξε τα δύο διπλανά. Οπως είπαν, στους βιασμούς της συμμετείχαν μεμονωμένα κάθε φορά άλλα δύο άτομα, ο 82χρονος και ένας 59χρονος υδραυλικός, οι οποίοι έδιναν στο παιδί ως αντάλλαγμα αναψυκτικά και από 2 έως το πολύ 5 ευρώ.



Espressonews.gr
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου