'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μεξικό: Αποκεφαλισμένα πτώματα σε εμπορικό κέντρο... !!!

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί σε εμπορικό κέντρο του Ακαπούλκο όταν εντοπίστηκαν 15 αποκεφαλισμένα πτώματα, το Σάββατο (8/1).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στο πεζοδρόμιο του εμπορικού κέντρου Plaza Senderos, βρήκαμε τα αποκεφαλισμένα πτώματα δεκαπέντε ανδρών, ηλικίας από 25 έως 30 χρόνων».

Αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για τη χειρότερη σφαγή των τελευταίων ετών στο Μεξικό. Τον Αύγουστο του ’08, 12 άτομα είχαν την ίδια μοίρα στην περιοχή Γιουκατάν.


Τα αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν κλήθηκαν για πυρκαγιά.


«Τα κεφάλια είχαν όλα τοποθετηθεί σε ένα μέρος, εκτός από ένα, που κατά το ήμισυ είχε αποκοπεί από το σώμα, και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο», προσθέτει η ανακοίνωση.


Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη πολιτεία αποτελεί μέρος όπου χύνεται πολύ αίμα ανάμεσα στα μέλη αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις συμμορίες La Familia και Zetas που συνεργάζεται με το καρτέλ του Νότιου Ειρηνικού.


Η τελευταία συμμορία το Σεπτέμβρη του 2010 απήγαγε και δολοφόνησε 20 Μεξικανούς τουρίστες θεωρώντας τους (λανθασμένα) ως μέλη της La Familia.


Περισσότεροι από 30.000 θάνατοι έχουν καταγραφεί από αυτές τις συγκρούσεις σε μια περιοχή όπου προσπαθούν τα αντίπαλα καρτέλ να επικρατήσουν στη διακίνηση της κοκαΐνης.



cosmo.gr
http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου