'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δεν θα Κα-μείνει πινακίδα!!!!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί από τη Δευτέρα, καθώς αναμένονται αφαιρέσεις πινακίδων. 

Εντολή Καμίνη για αυστηρή στάση της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με το παράνομο παρκάρισμα.



Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους οδηγούς, από Δευτέρα έρχεται αυστηροποίηση των ποινών για όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της Αθήνας.

Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όλο και περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους, με αποτέλεσμα πέρα από το καθημερινό χάος, να δημιουργούνται και πολλά προβλήματα στο παρκάρισμα.

'Ετσι, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, θέτει από τη Δευτέρα σε πλήρη εφαρμογή τον μηχανισμό αφαίρεσης πινακίδων.

Οι οδηγοί που που καταλαμβάνουν παράνομα χώρους που δεν προορίζονται για στάθμευση, δεν θα έρχονται αντιμέτωποι πλέον με ένα απλό πρόστιμο, αλλά θα αφαιρούνται οι πινακίδες.

Η Δημοτική Αστυνομία, έχει λάβει εντολή να κρατήσει σκληρή στάση και σε περίπτωση που εντοπίζει αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει σε θέση αναπήρων ή σε σημεία διέλευσης πεζών, θα εξαντλεί την αυστηρότητά της.

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", ο Γιώργος Καμίνης, φέρεται αποφασισμένος να εξαλείψει το φαινόμενο της κατάληψης δημόσιων χώρων που δεν προορίζονται για παρκάρισμα.

Από τη Δευτέρα, αναμένονται απεργίες και στάσεις εργασίας στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, οπότε όσο πάρουν τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να βρεθούν χωρίς πινακίδες.


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου