'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Όλες οι λεπτομέρειες των βασιλικών γάμων!!!

Ικανοποιώντας την λαϊκή απαίτηση, το Μπάκιγχαμ έδωσε στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για την 29η Απριλίου!

Οι εκπρόσωποι του πρίγκιπα Καρόλου ανακοίνωσαν ότι πρωτοπρεσβύτερος του Γουεστμίνστερ θα τελέσει την γαμήλια ακολουθία για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον ενώ ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα είναι αυτός που θα εκφωνήσει τους γαμήλιους όρκους. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και με την έναρξή του, στις 11 το πρωί, θα δώσει το έναυσμα μια μέρας γιορτής, η οποία θα είναι αργία σε όλο το βρετανικό βασίλειο.




Στη συνέχεια, όπως γίνεται σε όλους τους γάμους των παραμυθιών, οι νεόνυμφοι Γουίλιαμ και Κέητ θα αποχωρήσουν με άμαξα, θα διασχίσουν κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου για να χαιρετήσουν τα πλήθη και να προσφέρουν το απαιτούμενο θέαμα και, με συνοδεία αξιωματούχων και κοινών θνητών, θα φθάσουν μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.


Εκεί, η γιαγιά- βασίλισσα Ελισάβετ θα δώσει δεξίωση προς τιμήν των νεονύμφων με καλεσμένους όσους θα παρευρίσκονται στην τελετή του γάμου και σχετίζονται «με την προσωπική και δημόσια ζωή του ζευγαριού».


Το κανονικό γλέντι όμως θα γίνει στο γαμήλιο πάρτυ που έχει κανονίσει ο μπαμπάς του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος, με καλεσμένους συγγενείς και στενούς φίλους των νεονύμφων .


Η «κοινή θνητή» Κέητ θα σπάσει την παράδοση και θα πάει στον γάμο με το αυτοκίνητό της και όχι με κάποια άμαξα, «απόφαση ασυνήθιστη» σύμφωνα με τον βασιλικό εκπρόσωπο.


Βασικά ερωτήματα, όπως ποιες διασημότητες θα προσκληθούν , πόσα πιάτα και τι εδέσματα θα περιλαβάνονται στην δεξίωση, του πότε θα είναι η σαμπάνια και ποιος θα αναλάβει τη μουσική επένδυση της τελετής, έμειναν αναπάντητα. Και για το νυφικό, τηρείται σιγήν ιχθύος.



πηγή: real
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου