'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Περιπετειώδης καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Ίλιον.....!!!

Στη σύλληψη συμμορίας Αλβανών προχώρησε η αστυνομία, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και πυροβολισμούς εναντίον περιπολικού το απόγευμα στο Ίλιον.

Η καταδίωξη, που αναστάτωσε για περίπου μία ώρα τη Δυτική Αττική, ξεκίνησε από την Πετρούπολη λίγο μετά από ένοπλη ληστεία που πραγματοποίησαν οι δράστες στο σούπερ μάρκετ My Market στη διασταύρωση των οδών Επτανήσου και Τσακάλωφ.

Τρεις από τους τέσσερις αλλοδαπούς εισέβαλαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλια στο σούπερ μάρκετ, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τέταρτος συνεργός τους.

Τους ληστές εντόπισε περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Ιλίου, που μετέβη εκεί για τη ληστεία και άρχισε καταδίωξη.

Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο των ληστών συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και ακινητοποιήθηκε αλλά αυτοί κατέβηκαν και αφού γάζωσαν το περιπολικό με το καλάσνικοφ τράπηκαν σε φυγή.

Οι σφαίρες έπληξαν το περιπολικό χωρίς να τραυματιστούν οι αστυνομικοί ενώ από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός και κατέφθασαν δεκάδες περιπολικά της Άμεσης Δράσης στην περιοχή την οποία απέκλεισαν.

Οι δράστες εντοπίστηκαν και καταδιώχτηκαν για πολύ ώρα με τα πόδια και τελικά συνελήφθησαν στην αυλή ενός σπιτιού στην οδό Θώας 11.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και τα χρήματα της ληστείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν ενέχονται και σε άλλες ένοπλες επιθέσεις.



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου