'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 19χρονη στα χέρια δύο ληστών...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 19χρονη στα χέρια δύο ληστών, οι οποίοι την κράτησαν όμηρο προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψή τους από την αστυνομία!  

Για πολύ καιρό θα θυμάται η νεαρή κοπέλα την τρομακτική εμπειρία που βίωσε από δύο άγνωστους, οι οποίοι χθες αργά τη νύχτα μπήκαν με αστραπιαίες κινήσεις στο διαμέρισμά της στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να αποφύγουν την αστυνομική δύναμη που τους κυνηγούσε.

Το δραματικό περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν από τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην πρωτεύουσα του νομού Εβρου. Αρχικά, τρεις άντρες εισέβαλαν ξαφνικά στο φαρμακείο ενός 54χρονου και κρατώντας ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, αλλά και χρησιμοποιώντας σωματική βία σε βάρος του φαρμακοποιού, απαίτησαν να τους δώσει τις εισπράξεις. Ο 54χρονος τους έδωσε το ποσό των 200 ευρώ και οι ληστές τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρ’ ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ύστερα από τη λεπτομερή περιγραφή των δραστών που τους έδωσε εξαπέλυσαν άμεσα ανθρωποκυνηγητό εναντίον τους.

Κατά τη διάρκεια των περιπολιών μία ομάδα αστυνομικών κατόρθωσε να εντοπίσει στις 2.45 τη νύχτα τον έναν από τους ληστές και να του φορέσει χειροπέδες.

Στο μεταξύ, οι άλλοι δύο ληστές ανέβηκαν στην ταράτσα ενός κτιρίου και από το μπαλκόνι εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 19χρονη. Την κοπέλα όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκε όταν είδε μπροστά της τους δύο ένοπλους άντρες, οι οποίοι την απείλησαν πως θα τη χτυπήσουν. Στη συνέχεια, την ακινητοποίησαν και την κράτησαν ως όμηρο προκειμένου να μη συλληφθούν.

Την περιοχή κύκλωσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι επικεφαλής εκτίμησαν πως υπήρχε υψηλός κίνδυνος για τη ζωή της κοπέλας. Ετσι, καταστρώθηκε ένα σχέδιο δράσης και οι αστυνομικοί μπόρεσαν να μπουν στο διαμέρισμα, όπου παλικαρίσια πάλεψαν με τους ληστές. Με επιδέξιες κινήσεις κατόρθωσαν, μάλιστα, να ακινητοποιήσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο κρότου-λάμψης, τα 200 ευρώ και ένας μάλλινος σκούφος. Σε βάρος των τριών ληστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, απλή σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση και οπλοχρησία και φυσικά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Espressonews.gr

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου