'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Το πρωτοδικείο Ιωαννίνων αθώωσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Για να την υπόθεση του "ΞΕΝΙΑ".

Την αθώωση του πρώην Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού, Δημήτρη Τζανακόπουλου,απόφάσισε σήμερα το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων,για την υπόθεση των επεισοδίων στο πρώην ξενοδοχείο "ΞΕΝΙΑ".

Το γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού σε ανακοίνωσή του,αναφέρει τα εξής:" Χαιρετίζουμε την αθώωση του πρώην Γραμματέα του Κ.Σ της Νεολαίας Συνασπισμού, Δημήτρη Τζανακόπουλου, σήμερα από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

Οι προσπάθειες του επιχειρηματία Ανδρέα Καμπέρη, να «δικαστούν» και να ποινικοποιηθούν το κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του χώρου «ΞΕΝΙΑ» και η Νεολαία Συνασπισμού, κατέρρευσαν, όπως ακριβώς και οι δήθεν κατηγορίες για δυσφήμισή του.

Δηλώνουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα και αλληλέγγυοι σε κάθε κίνημα που αντιστέκεται στη συρρίκνωση του δημόσιου πλούτου και την υποτίμηση της εργασίας, ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική.

Δεν τρομοκρατούμαστε ούτε με διώξεις ούτε με τραμπουκισμούς, και θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ορμή τον αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών μας κεκτημένων".  




http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου