'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται λουκέτα στα καταστήματα μετά τις εκπτώσεις...

«Το μη χείρον βέλτιστον» ισχύει για τον εμπορικό κόσμο στην Αθήνα ο οποίος μπορεί να μη βίωσε χειρότερη περίοδο εκπτώσεων από την περυσινή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και καλή (ή έστω ικανοποιητική) όσον αφορά την προέλευση αλλά και το τζίρο.

Αντίθετα, οι έμποροι κάνουν λόγο για νεκρή αγορά φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι -παρά τις τεράστιες εκπτώσεις- τα καταστήματά τους είναι άδεια, όπως… και το ταμείο τους!

«Είχαμε την οικονομική κρίση που μας γονάτισε, ήρθαν και οι απεργίες και μας αποτελειώσαν. Η αγορά έχει νεκρώσει και οι λίγοι πολίτες που θέλουν να ψωνίσουν, δεν μπορούν να κατέβουν λόγω των απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς»  δηλώνουν οι έμποροι φοβούμενοι ότι πολλοί από αυτούς δε θα προλάβουν να δουν… το Μάρτιο.

Έρχονται λουκέτα μετά τις εκπτώσεις

Τον ύπνο τους έχουν χάσει πολλοί έμποροι βλέποντας την κατάσταση να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με πηγές της αγοράς, οι πολλές εκπτώσεις είναι ενός είδους «ξεπουλήματος» καθώς πολλοί έμποροι έχουν σχεδόν πάρει την απόφαση να βάλουν λουκέτο μέχρι το Μάρτιο.

Υπάρχουν, όμως, και πολλοί έμποροι οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πετύχουν ικανοποιητικό τζίρο ώστε να «μπαλώσουν» τρύπεςπαλαιότερων μηνών και να γλιτώσουν το κλείσιμο.

Με την τσέπη των Ελλήνων να «μικραίνει», όμως, συνεχώς και τα ΜΜΜ να προγραμματίζουν και νέες στάσεις εργασίας και απεργίες, οι έμποροι μάλλον μοιάζουν με άλλους Δον Κιχώτες που κυνηγούν ανεμόμυλους…



star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου