'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Επέστρεψε στον τόπο της ληστείας και τον έπιασαν!!

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένα παμπάλαιο αστυνομικό θεώρημα και ο… ξεχασιάρης αλλοδαπός κακοποιός που λήστεψε μαζί με έναν συνεργό του μία γυναίκα στο Θεριανό Αχαΐας, μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά βάλθηκε να το… επιβεβαιώσει!

Όταν επέστρεψε για να πάρει το… αυτοκίνητό του, όμως, τον περίμεναν οι αστυνομικοί που προφανώς θυμόντουσαν τον υπ’ αριθμόν ένα κανόνα της Εγκληματολογίας!

Οι δύο δράστες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν από μια ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της γυναίκας αιφνιδιάζοντάς τη. Την φίμωσαν, την έδεσαν χειροπόδαρα και ερεύνησαν το σπίτι από το οποίο άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ, 150 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά και έφυγαν. Αρκετή ώρα αργότερα, θυμήθηκαν ότι είχαν… αφήσει το αυτοκίνητό τους έξω από το σπίτι του θύματος και ο 44χρονος Αλβανός επέστρεψε για να το πάρει! Όμως, η γυναίκα είχε καταφέρει λυθεί και να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια Πάτρας, οι άνδρες της οποίας έπιασαν τον κακοποιό και αναζητούν τον συνεργό του.


*** Αντίθετα, ο άγνωστος αλλοδαπός που παρουσιάστηκε ως πωλητής βιβλίων σε μια 44χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Κάνδανο Χανίων, ήταν πιο προσεκτικός αλλά και πιο βίαιος. Με ένα μαχαίρι που άρπαξε από την κουζίνα, την τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι και την υποχρέωσε να του δώσει 580 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της, πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου