'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Πικάντικος βουλευτής!!

Για συνοδούς πολυτελείας έψαχνε μέσω iPad, βουλευτής της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι και μάλιστα την ώρα της συνεδρίασης. 

Για κακή του τύχη τον συνέλαβε η κάμερα. 

Δείτε πώς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Είναι βαρετό να κάθεσαι στα έδρανα της βουλής χωρίς να κάνεις τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν... έρχεται η τεχνολογία και βοήθα τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού, να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.


Κάποιοι από αυτούς ίσως παίζουν πασιέντζα, άλλοι ίσως να ελέγχουν την αλληλογραφία τους, να διαβάζουν εφημερίδα και άλλοι να σερφάρουν απλά στο ιντερνέτ.


Ο Σιμεόνε Ντι Καγκλό Αμπρεσια, βουλευτής στην Ιταλία και μέλος του κόμματος του Μπερλουσκόνι (καμία έκπληξη), αποφάσισε παίζοντας με το νέο του iPad να εστιάσει σε πιο προσωπικά σάιτ… αλλά δύστυχως γι’ αυτόν η κάμερα τον κατέγραψε.


Ο 66χρονος Σιμεόνε, χωρισμένος τρεις φορές, νιώθοντας στιγμές μοναξιάς αποφάσισε να αφήσει τη συζήτηση στη βουλή και ασχοληθεί με την Ντόλι και τη Ντέιζι, συνόδους πολυτελείας που χρεώνουν τον πελάτη από 500 έως 1500 ευρώ το τρίωρο ραντεβού ανάλογα με τις ορέξεις του πελάτη.


Όταν ρωτήθηκε ο 66χρονος για τη αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία απάντησε "Έψαχνα στα μηνύματα μου όταν ξαφνικά άνοιξε ένα παράθυρο και εμφανίστηκε αυτή η ιστοσελίδα. Έχουμε μόλις ένα μήνα παραλάβει τα iPad και δεν το έχω ακόμη συνηθίσει".
Πηγή:news247.gr
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου