'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η 28η διάρρηξη ήταν και η τελευταία!

Βαθιά ανάσα πήραν οι ιδιοκτήτες εξοχικών στο Διακοπτό Αχαΐας, αλλά και οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, με την εξάρθρωση της τριμελούς σπείρας διαρρηκτών που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή τους.

Οι τρεις δράστες την έπαθαν στην 28η «δουλειά» τους, όπου είδαν τους αστυνομικούς να τους περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες έξω από το σπίτι που διέρρηξαν στην περιοχή Κουλούρα!

Μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις Έλληνες κακοποιοί ηλικίας 31, 31 και 34 χρόνων, κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία που είχαν μόλις αρπάξει και ως πειστήρια ένας σιδερολοστός, ένα σκεπάρνι, γάντια και μια κουκούλα. Η προανάκριση απέδειξε ότι, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως την σύλληψή τους είχαν διαρρήξει συνολικά 15 εξοχικές κατοικίες στο Διακοπτό, τέσσερα σπίτια στο Αίγιο, άλλο ένα στην περιοχή των Δαφνών, δύο στο Βουλωμένο όπου διέρρηξαν και μια επιχείρηση εμπορίας ελαιολάδου και άρπαξαν το αποθηκευμένο λάδι, μια αποθήκη στην περιοχή Καμαρών Ερινέου, ένα αναψυκτήριο και ένα εστιατόριο στον Ελαιώνα Διακοπτού και ένα ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο στην Ελίκη Διακοπτού!


Όμως, εκτός από τις διαρρήξεις, οι τρεις κακοποιοί λεηλατούσαν και τα δημοτικά φρεάτια για να πουλήσουν τα μεταλλικά μέρη τους σε χυτήρια! Αυτοί ήταν οι δράστες της κλοπής μαντεμένιων σχαρών από τα φρεάτια όμβριων υδάτων της Δ.Ε.Υ.Α του δήμου Αιγίου και των σιδερένιων σχαρών όμβριων υδάτων από την περιοχή Λαμπιρίου του Εριενεού Αχαΐας, τρεις από τις οποίες βρέθηκαν στο σπίτι του ενός 31χρονου.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου