'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Σύλληψη 28χρονου για απόπειρα πώλησης βρέφους..

Έναν 28χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν οι αρχές στο Σλίβεν, επειδή κρατούσε όμηρο μία ανήλικη έγκυο, με σκοπό να πουλήσει το μωρό της στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης της βουλγαρικής πόλης, Τσαβτάρ Μποζούρσκι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός κρατούσε, κλεισμένη στο σπίτι της αδερφής του, μία 16χρονη κοπέλα, με σκοπό να πουλήσει το βρέφος που θα φέρει στη ζωή, στην Ελλάδα.

Ο Βούλγαρος αστυνομικός αξιωματούχος ανέφερε ακόμη ότι ο νεαρός είχε συνεννοηθεί με Έλληνα από την Πάτρα, να τού πουλήσει το παιδί της νεαρής Ρομά, που διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα των βουλγαρικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Μποζούρσκι, ο δράστης δεν έχει ποινικό μητρώο, ενώ είχε «συνεννοηθεί» με άλλες δύο κοπέλες της κοινότητας των Ρομά στην περιοχή να τις «βοηθήσει» να πουλήσουν τα νεογέννητα τους στην Ελλάδα.

Το αντίτιμο της «αγοραπωλησίας» ήταν έξι χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή του Σλίβεν, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως για την υπόθεση ανακρίνονται, επίσης, τρεις κοπέλες από την κοινότητα των Ρομά.


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...07/2010_348051
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.thegreekz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου