'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Να συγκατοικήσεις μαζί της ή όχι ; 5 λόγοι να το κάνεις (και άλλοι 5 να μην το κάνεις!)!!!

Αργά ή γρήγορα, μερικές φορές ακόμα κι αν δεν το θες πραγματικά ή αν δεν έχεις προλάβει να το σκεφτείς καλά, βρίσκεσαι μπροστά στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης. Μαζί της.

Επίσημα φυσικά, όχι να κοιμάται που και που στο σπίτι σου και να αφήνει για καβάτζα μερικά μπλουζάκια και την οδοντόκρεμά της.

Για κάποιους αυτή η συγκατοίκηση μπορεί να μην φαντάζει κάτι "τρομακτικό", να μην μοιάζει σαν μια κοσμοιστορική αλλαγή στην καθημερινότητά τους. Λάθος.
Άλλο πράγμα να κοιμάστε καθημερινά μαζί, αλλά να έχει ακόμα τα πράγματά της σπίτι της κι άλλο να να τα φέρει όλα στο δικό σου.

Σε άλλες περιπτώσεις βγαίνει σε καλό. Σε πολλές, σε κακό. Πως θα ξεχωρίσεις τη διαφορά; Ίσως ο παρακάτω... δεκάλογος να σε βοηθήσει:

Οι 5 λόγοι για να συγκατοικήσεις μαζί της

1) Είστε μαζί πολύ καιρό, έχετε πρακτικά κάνει ότι είναι αυτό που υποτίθεται κάνουν μαζί τα ζευγάρια (ταξίδια, τσακωμούς, αγαπούλες κτλ) και εδώ που τα λέμε το μόνο που δεν έχετε δοκιμάσει είναι να μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού.
Αν και εφόσον εσύ δεν έχεις βαρεθεί τη σχέση σας, τότε καλό θα ήταν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ίσως το έχετε αργήσει κιόλας...

2) Εδώ που τα λέμε, όταν υπάρχουν δύο άτομα στο σπίτι, τότε όλα διαιρούνται δια δύο. Ενοίκιο, έξοδα, σούπερμαρκετ κτλ. Εσείς τα πάτε πολύ καλά, γιατί να μην κάνεις και την υπέρβαση να μείνετε μαζί; Και θα την έχεις κοντά σου (που το θες) και θα ελαφρύνεις και την τσέπη σου.

3) Ακόμα και ο πιο προχωρημένος τύπος να είσαι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι μια γυναίκα σε ένα σπίτι αλλάζει όλο το σκηνικό.

Η πιθανότητα να γυρίσεις και να σε περιμένει ένα ωραιότατο σουφλέ αυξάνεται (εκτός αν θες να τη βγάζεις με πίτσα και σουβλάκια κάθε μέρα), η ατμόσφαιρα θα μυρίζει καλύτερα χάρη στα "κοριτσίστικα" αποσμητικά κόλπα και δεν θα είναι ανάγκη να πλένεις και να καθαρίζεις μόνος σου- αν υποθέσουμε ότι το κάνεις.

4) Αν το νιώθεις μέσα σου ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου -και δεν είσαι 17 χρονών. Ακόμα κι αν βγεις ψεύτης, τουλάχιστον εσύ θα είχες δει πως είναι πραγματικά να μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί της, οπότε δεν θα έχεις αμφιβολίες και απωθημένα.

5) Αν είστε μαζί ούτως ή άλλως πολλές ώρες καθημερινά. Με λίγα λόγια, αν μένεις μόνος σου, αγαπιέστε πολύ, έχετε ξεπεράσει τη φάση του ενθουσιασμού και εκείνη είναι συνέχεια σπίτι σου, γιατί να μην το κάνεις;

Οι 5 λόγοι να μην συγκατοικήσεις μαζί της

1) Αν έστω και λίγο, περνάει από το μυαλό σου ότι τη θες πιο πολύ για να σου καθαρίζει, να σε περιποιείται και να προσέχει το σπίτι, παρά επειδή την αγαπάς, τότε κάτι δεν πάει καλά. Και σίγουρα η συγκατοίκηση δεν θα σε βοηθήσει.

2) Αν είσαι φουλ ερωτευμένος, την γνώρισες πριν ένα μήνα και πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό. Σόρι, αλλά σε ένα μήνα δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου βγει αυτό το "μισό" στην πορεία. Καλύτερα για σένα να κάνεις υπομονή, αν δεν θες να ανακαλύψεις πράγματα στο χαρακτήρα της, που καλύτερα να έμειναν κρυμμένα.

3) Αν τα έχετε από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, αλλά δεν είστε όσο δεμένοι θα έπρεπε. Αν πραγματικά ήθελες να είσαι μαζί της θα το είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό, οπότε μη βλέπεις τη συγκατοίκηση σαν το απαραίτητο επόμενο βήμα, μόνο και μόνο επειδή τα έχετε 15 χρόνια και κάπως πρέπει να προχωρήσει το πράγμα. Υπάρχει πάντα και ο χωρισμός - ή ο γάμος. Είσαι για πειράματα, ενάμιση δεκαετία μετά;

4) Αν δεν έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου δίπλα της για πάντα. Ναι, προφανώς και αυτό το "για πάντα" ακούγεται μη ρεαλιστικό στην εποχή μας, αλλά πάντα υπάρχει μια ρομαντική φωνούλα μέσα μας που μας το υπαγορεύει. Αν για σένα είναι απλά "η γκόμενα που τα έχεις αυτόν τον καιρό", ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείς ξανά.

5) Αν θεωρείς ότι έτσι θα κάνεις σεξ όποτε σου καπνίσει. Δεν ξέρω πως το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, αλλά μετά από λίγο καιρό, το σεξ θα ελαττωθεί - όπως συμβαίνει και στο γάμο, ας μη γελιόμαστε.
Και εδώ που τα λέμε, τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τη συγκατοίκηση από το γάμο; Ένα χαρτί και ένα στεγαστικό δάνειο. Είσαι έτοιμος λοιπόν να "παντρευτείς" χωρίς δαχτυλίδι και δεξιώση;

Υ.Γ. Έχε υπόψιν ότι αν έχεις όρεξη για μικροαπιστίες και ψεμματάκια, η συγκατοίκηση θα στο κάνει πολύ δύσκολο. Πως να κρύψεις κάτι αν μπορεί -και θέλει- να σε τσεκάρει οποιαδήποτε ώρα;

www.men24.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://okokoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου