'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τραγουδιστής νεκρός στο σπίτι του ένα μήνα!!!!

Σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι νεκρός ο γνωστός τραγουδιστής Τάσος Παπασταμάτης, ψυχή του θρυλικού συγροτήματος Forminx.

Εικάζεται ότι επί ένα μήνα βρίσκονταν νεκρός ο τραγουδιστής που έκαιγε καρδιές στην διάρκεια της δεκαετίας του ’60, που έφυγε μόνος και ξεχασμένος και συνοδεύθηκε στην τελευταία του κατοικία από μόλις δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν οι Βαγγέλης Παπαθανασίου, Τέρη Χρυσός και Νίκος Μαστοράκης.

Μαζί με τον Παπαθανασίου και τους Σωτήρη Αρνή, Κώστα Σκόκκο και Βασίλη Μπακόπουλο, ο Τάσος Παπασταμάτης ήταν συνιδρυτής των Forminx, ενός συγκροτήματος που έκανε ταινία και με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το «Τζερόνιμο Γιάνκα» που ακούγονταν σε όλα τα κλαμπς της εποχής. Μετά τη διάλυση του γκρουπ ο Παπασταμάτης ακολούθησε σόλο καριέρα ως τραγουδιστής ορχήστρας σε κρουαζιερόπλοια, ξενοδοχεία και καζίνο, ενώ πολλές ήταν οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις στην τότε ΥΕΝΝΕΔ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο Τάσος Παπασταμάτης έφυγε από τη ζωή μόνος και ξεχασμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Κατά την εκτίμηση των ιατροδικαστών, παρέμεινε το άψυχο σώμα του εκεί για ένα μήνα περίπου. Για αυτό και βρέθηκε σε αποσύνθεση. Εντοπίστηκε όταν γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη δυσοσμία που εκπέμπονταν από το σπίτι του...

Ακούστε το τραγούδι "A Precious White Rose" που τραγουδάει ο Τάσος Παπασταμάτης και δείτε φωτογραφίες του θρυλικού του συγκροτήματος με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου..


ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr

2 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!
    ΕΔΩΣΕΣ Κ'ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !!! ΑΝΤΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή