'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τ' απαγορευμένα του πρώτου ραντεβού!!!!

Επιτέλους το έκλεισες το πρώτο ραντεβού με το κελεπούρι! Αφού ντύθηκες και στολίστηκες και είσαι σίγουρη για την επιτυχία της βραδιάς που έρχεται! Μην είσαι και τόσο σίγουρη! Τα λάθη ειδικά στο πρώτο ραντεβού είναι συνηθισμένα και οφείλεις να ξέρεις ποιά είναι τ' απαγορευμένα στη πρώτη συνάντηση μαζί του! Έτσι, προσέχεις για να έχεις και δεύτερο ραντεβού με το γόη.

Τ' Απαγορευμένα:

1. Μην του πεις πως είσαι τρελή: εντάξει, μπορεί το ιστορικό τρέλας να υπάρχει στην οικογένειά σου, μπορεί και να νιώθεις ότι κάποιες φορές η βίδα στρίβει στο ωραίο κεφαλάκι σου, αλλά γιατί να φορτώνεις το μυαλό του αθώου παρτενέρ στο πρώτο ραντεβού ειδικά με τέτοιες πληροφορίες; Σίγουρα αν φτάσετε κοντά στο γάμο και το παιδί, καλό είναι να του πεις την πιθανή τρέλα που κουβαλάς αλλά και που επιστημονικά δεν έχει επιβεβαιωθεί! Εννοείται πως η φράση "είμαι τρελή για σένα δεν παίζει ούτε γι' ανέκδοτο".

2. Μην μεθύσεις: σίγουρα ένα ποτηράκι κρασί θα σου λύσει τα χέρια και θα διώξει τη νευρικότητα που είναι φυσικό να νιώθεις στο πρώτο ραντεβού με ένα αγόρι που δεν γνωρίζεις. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις. Εύκολα το ένα ποτήρι φέρνει το δεύτερο και καταλήγεις μεθυσμένη κι εκείνος απορημένος. Άσε που αν χάσεις εντελώς τον έλεγχο, δεν θα θυμάσαι τι έγινε το βράδυ του ραντεβού και όταν αρχίσει να επανέρχεται η μνήμη, θα μετανιώσεις πικρά.

3. Κάνεις τα πάντα για να δείξεις πως δεν περνάς καλά: το ραντεβού και το αγόρι δεν ήταν αυτό που περίμενες. Σεβαστό γεγονός αλλά θέλεις να θυμάσαι τη νύχτα αυτή σαν την πιο ξενέρωτη της ζωής σου. Αν δεις ότι η επικοινωνία δεν τσουλάει, πως το κλικ δεν γίνεται μεταξύ σας, εξήγησέ του την κατάσταση και τουλάχιστον περάστε καλά έστω και φιλικά. Δεν αξίζει να του σπάσεις τα νεύρα για να πιάσει το νόημα ο καψερός.

4. Προσοχή στα ραντεβού στα τυφλά: πριν συμφωνήσεις να βγεις με ένα αγόρι που σου προξενέψουν και που δεν γνώρισες μόνη σου, βεβαιώσου πως έχεις δει έστω και μια πραγματική φωτογραφία του τύπου αυτού ή έστω μιλήστε στο τηλέφωνο. Ακόμα και αυτή η επικοινωνία θα σου δείξει αν το αγόρι αυτό σε έλκει έστω και σε πρώτο επίπεδο για να μην χάσεις δύο ώρες από το χρόνο σου τσάμπα και άδικα!

5. Τι το θες το σεξ με την πρώτη: κάποιες φορές μπορεί να μπεις σε μεγάλο πειρασμό να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού. Τις περισσότερες φορές που το κάνεις, το μετανιώνεις. Όσο κι αν δεν το θέλεις, το σεξ θα διαμορφώσει την εντύπωση που θα σχηματίσει εκείνος για εσένα και το χειρότερο, θα μπουν στη μέση τα δικά σου συναισθήματα (που όσο κι αν δεν το θέλεις, θα μπλέξουν την κατάσταση). Περίμενε έστω μέχρι το δεύτερο ραντεβού, χωρίς να μπορούμε να βάλουμε απόλυτους κανόνες στον έρωτα, ειδικά τώρα το καλοκαιράκι.

6. Αχ αυτοί οι πρώην: ξέχνα τον πρώην που σου ράγισε την καρδιά, τον άλλο πρώην που χώρισες ή εκείνον τον πρώην από το σχολείο. Στο πρώτο ραντεβού, που αποτελεί και μια καλή αρχή, δεν έχει χώρο το παρελθόν ούτε από τη μεριά σου αλλά ούτε κι από τη δικιά του. Αν το ραντεβού διαρκώς θυμάται την πρώην του που έκανε αυτό ή εκείνο, μην του δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

7. Μην τον ερωτευτείς: μην κάνεις συνήθεια να ερωτεύεσαι (ή να νομίζεις πως αυτό συμβαίνει) τους άντρες από το πρώτο ραντεβού. Ακόμα και η γιαγιά σου θυμάσαι πως σου έλεγε ότι τον παππού σου δεν τον ήθελε αρχικά. Γενικά, κράτα μικρό καλάθι και μην βιαστείς να πετάξεις στα σύννεφα από τον πρώτο καφέ.

8. Τα ζυμαρικά θα σε κάψουν: κράτα μια ισορροπία στο φαγητό που θα παραγγείλεις στο πρώτο ραντεβού. Δεν χρειάζεται να μείνεις νηστική ή να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό. Παν μέτρο άριστο και μακρυά από πιάτα που λερώνουν εύκολα και αφήνουν λεκέδες. Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα φας στο ραντεβού, θα βρεις εδώ:

9. Μην αγνοήσεις το λογαριασμό: σίγουρα αν εκείνος είναι τζέντλεμαν θα πάρει αμέσως το λογαριασμό στα χέρια του. Εσύ από την πλευρά σου δεν χρειάζεται να δείξεις πως περιμένεις από εκείνον να πληρώσει. Κάνε την κίνησή σου και δες την αντίδραση που θα έχει.

10. Η γύμνια σε χαντάκωσε: δεν χρειάζεται ούτε να τα πετάξεις όλα έξω αλλά ούτε και να εμφανιστείς σαν καλόγρια μπροστά του. Να είσαι ο εαυτός σου και να φορέσεις ρούχα στα οποία θα αισθάνεσαι άνετα.


Κατερίνα Πατούλια
ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου