'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Συνελλήφθη αστυνομικός!!!!!!

Στον ανακριτή για απολογία παραπέμφθηκε υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στο συνοριακό φυλάκιο Κρυσταλλοπηγής, μετά τη σύλληψή του για κατάχρηση εξουσίας, καθώς επέτρεψε σε Αλβανούς υπήκοους να περάσουν στη χώρα με πλαστά έγγραφα!

Την εκδοχή να είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος που προμηθεύει πλαστά έγγραφα εισόδου σε υπήκοους Αλβανίας, προκειμένου να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, εξετάζει η ΕΛΑΣ στην περίπτωση ενός υπαρχιφύλακα που υπηρετεί στο τμήμα Κρυσταλλοπηγής και τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή του από συναδέλφους του των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση εξουσίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διετάχθη ΕΔΕ.

Κι αυτό γιατί, σε μπλόκο στο 15ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κρυσταλλοπηγής - Καστοριάς εντοπίστηκε λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες από την Αλβανία στην Ελλάδα, από τους οποίους 16 είχαν πλαστές σφραγίδες εισόδου στα διαβατήριά τους και συνελλήφθησαν. Μάλιστα, στον έναν από τους επιβάτες είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.

Το λεωφορείο, είχε περάσει μερικές ώρες πριν από το συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, την ώρα που ο υπαρχιφύλακας εκτελούσε υπηρεσία ως ελεγκτής και έκανε τον έλεγχο στα διαβατήρια των επιβατών του λεωφορείου από την Αλβανία.

Κάποιοι από τους Αλβανούς υπήκοους δήλωσαν στην αστυνομία, ότι οι πλαστές σφραγίδες μπήκαν στα διαβατήριά τους στη χώρα τους, ενώ δύο από αυτούς κατείχαν κλεμμένες βεβαιώσεις.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου