'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απαγωγή 2χρονου κοριτσιού από τοξικομανή...

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή 2χρονου κοριτσιού, που κρατείτο όμηρος απο τον σύντροφο της μητέρας του, μεταξύ Φρενάρους και Βρυσούλων.

Ο 35χρονος απαγωγέας, επέστρεψε στις 13:20, το 2χρονο κοριτσάκι στη μητέρα του, και τελεί υπό σύλληψη. Ο δράστης, μετά από αίτημα της αστυνομίας βγήκε στις 13:05 στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, κρατώντας το κοριτσάκι. Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι απο το μπαλκόνι, και αστυνομικοί με σκάλα, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και πήραν το κοριτσάκι.
Όλα άρχισαν χθες βράδυ, όταν ο 35χρονος, οποίος είναι τοξικομανής μετά από καυγά με τη σύντροφό του, κρατούσε όμηρους τη μητέρα, το 2χρονο κοριτσάκι της. Όμηρος κρατείτο και 13χρονη φίλη τους. Σε όλο το διάστημα που εξελισσόταν το θρίλερ, ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν προέβαλε οποιοδήποτε αίτημα με αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση μαζί του να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.
Η μητέρα του κοριτσιού, κατάφερε να διαφύγει σήμερα το πρωί κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία ενώ η 13χρονη, κατάφερε γύρω στις 10:15, να βγεί στο μπαλκόνι και να πέσει σε δίχτυ της πυροσβεστικής.
Το δίχρονο κοριτσάκι δόθηκε στους αστυνομικούς, στις 13:20, μετά απο διαπραγματεύσεις.


ΠΗΓΗ: http://filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου