'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ακρόπολη και Δωδώνη, NOT FOR SALE!!!

Α, όλα κι όλα, μπορεί κατά καιρούς να σούρνω διάφορα στους βουλευτές, ειδικά του ΠΑΣΟΚ (κυβέρνηση είναι, αυτοί θα τα λούζονται!!!), αλλά σε αυτή την περίπτωση του βγάζω το καπέλο!!!

Για τον Βαγγέλη τον Αργύρη μιλάω, τον βουλευτή Ιωαννίνων και Αντιπρόεδρο της Βουλής. Από την καρέκλα του προεδρείου, "τάπωσε" τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Μιχάλη Καρχιμάκη και του το ξέκοψε ορθά-κοφτά πώς για τους Ηπειρώτες η συζήτηση για τυχόν πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ είναι σα να λέμε ότι θα πουληθεί η Ακρόπολη!!!


Επί λέξη του είπε: "Ακρόπολη και ΔΩΔΩΝΗ δεν πωλούνται, εμπεδώστε το"!!!

Τα 'χασε στην αρχή ο Καρχιμάκης, γιατί δεν περίμενε μια τέτοια τοποθέτηση και μάλιστα από το Προεδρείο, αλλά μετά τα μπάλωσε, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και "δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση και το γεγονός δημιουργήθηκε από την λάθος θέση ενός στελέχους της τράπεζας που δεν έχει καμία αρμοδιότητα στο θέμα αυτό"...

Θα μου πείτε, εμ βέβαια, για Περιφερειάρχης πάει ο Αργύρης, θα κοντραριστεί on camera για να τον ακούσουν οι ψηφοφόροι και να γίνει αρεστός, αλλά δεν έχουμε δει συχνά τέτοιες τοποθετήσεις.
..
Κι άλλοι βουλευτές παίρνουν τον λόγο on camera, (με το κανάλι της Βουλής τους βλέπουμε και τους χαιρόμαστε...), αλλά ενώ στα χωριά λένε θα πάω στην Αθήνα και θα τους δείξω και θα τους μπήξω και θα τους κάνω και θα τους ράνω, μόλις έρθει η ώρα βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και σαν τα καλά σκυλάκια περιμένουν το χάδι του αρχηγού...

Για αετοί ξεκινάνε, κοτούλες καταλήγουνε!!!

ΠΗΓΗ: http://aletri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου