'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Απίστευτο: Τους την...έπεσε φάλαινα!

O Ralph Mothes και η σύζυγός του Paloma Werner απολάμβαναν με το ιστιοπλοϊκό τους τα ήρεμα νερά ανοιχτά του Κέιπ Τάουν όταν μια φάλαινα 10 μέτρων και βάρους 40 τόνων έκανε ένα απο τα συνήθη άλματά της, αλλά έπεσε πάνω στο πλοιάριο, σπάζοντας το κατάρτι και αφήνοντας εμβρόντητο το ζευγάρι.

«Ήμασταν το λάθος σκάφος, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», είπε η Γουέρνερ, εξηγώντας ότι φάλαινα που κινείται με βάση τους ήχους δεν μπορούσε να αντιληφθεί την ύπαρξη του σκάφους επειδή η μηχανή του ήταν σβηστή. «Στην αρχή εμφανίστηκε 120 μέτρα μακριά μας και όταν την ξαναείδαμε απείχε μόλις 10. Ξαφνικά, άκουσα το σύντροφό μου να φωνάζει και μετά κοίταξα γύρω και είδα το τεράστιο πράγμα να πέφτει πάνω μας. Ενστικτωδώς προσπάθησα να κρυφτώ ενώ το κατάρτι έσπαζε. Είδα τον σύντροφό μου, τον Ραλφ να σκύβει για να κρυφτεί πίσω από το τιμόνι του σκάφους». Ευτυχώς το σκάφος ήταν φτιαγμένο από μέταλλο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε προφανώς από άλλο τουρίστα, έναν από τους χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή την περιοχή για να απολαύσουν το θέαμα με τις φάλαινες.


ΠΗΓΗ: http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου