'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

SEX !!! Η επαρχία αναστενάζει!!!!!!!!!!

Ξέφρενα όργια, ατελείωτο σεξ και συζυγικές απιστίες συνθέτουν το «ροζ» σκηνικό στο οποίο η επαρχία αναδεικνύεται «πρωταγωνίστρια», με τους πιο… ερωτύλους να εμφανίζονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Θεσσαλία και Δωδεκάνησα.

Νοικοκυρές που όταν λείπει ο σύζυγος πετούν το ξεσκονόπανο και μετατρέπονται σε «ιέρειες» του σεξ, νεαροί εραστές που γίνονται… κασκαντέρ για να αποφύγουν απατημένους συζύγους, εξαγριωμένοι άνδρες που κουρεύουν γουλί τις...
άπιστες γυναίκες τους και επιφανείς επιχειρηματίες που το «γλεντάνε» σε ομαδικά όργια με καλλίγραμμες αλλοδαπές είναι κάποια από τα πικάντικα περιστατικά που αναστατώνουν σχεδόν καθημερινά την -κατά τα άλλα- φιλήσυχη επαρχία.


ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Το όχημα της «χαράς»

Αν μη τι άλλο εφευρετικοί ήταν οι....

σωματέμποροι που είχαν μετατρέψει μία λευκή κλούβα σε κινητό οίκο ανοχής και σαν ντελάληδες διαλαλούσαν την πραμάτεια τους στα χωριά του Ηρακλείου. Κάθε βράδυ, όταν τα φώτα έσβηναν, το όχημα που ήταν γεμάτο δίμετρες καλλονές, περνούσε από διάφορα χωριά και ο εκάστοτε οδηγός διαλαλούσε την «πραμάτεια» του. Οι νεαρές αλλοδαπές ξαμολιόντουσαν στους δρόμους και βρίσκονταν ερωτικά με ντόπιους σε σπίτια, στάβλους, χωράφια ή ακόμη και μέσα στην κλούβα, αφού προηγουμένως οι πελάτες έδιναν στον συνοδό την «ταρίφα».

Σύμφωνα με σχετικέ
ς καταγγελίες, το επίμαχο όχημα εμφανιζόταν ολοένα και συχνότερα στα χωριά, καθώς η ζήτηση αυξανόταν. Ωστόσο, στα εν λόγω χωριά επικρατούσε «ηλεκτρισμένο» κλίμα, καθώς κάποιοι κάτοικοι και κυρίως γυναίκες διαμαρτύρονταν έντονα για τις συχνές επισκέψεις του αμαρτωλού οχήματος. Μάλιστα, είχαν αρχίσει να ξεσηκώνονται, απειλώντας με επεισόδια αν δεν επιληφθούν της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές.


KOMOTHNH - O εραστής και ο… σκύλος
Για γέλια και για κλάματα ήταν το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Κομοτηνή με «πρωταγωνιστές» μια νεαρή, νόστιμη γυναίκα, τον σκύλο της και έναν γυμνασμένο νεαρό. Η γυναίκα ζούσε ερωτικές στιγμές με τον εραστή της μέσα στη μονοκατοικία της, όταν ο άνδρας της έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια. Ενα απόγευμα που ο σύζυγος έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και θα επέστρεφε αργά το ίδιο βράδυ, το ζευγάρι κανόνισε συνάντηση. Ομως, δεν στάθηκε τυχερό, γιατί ο ανυποψίαστος σύζυγος επέστρεψε να πάρει κάτι σημαντικό που είχε ξεχάσει και το οποίο θυμήθηκε καθ' οδόν.

Η σύζυγος αντιλαμβανόμενη το κλειδί στην πόρτα έσπευσε να κρύψει τα ρούχα του εραστή της, ενώ εκείνος, γυμνός όπως ήταν, πήδηξε από το παράθυρο στην αυλή. Ο άμοιρος δεν ήξερε τι τον περίμενε, αφού ο τεράστιος σκύλος του σπιτιού που τον αντιλήφθηκε τού έκανε… νάζια. Είδε και έπαθε ο εραστής να τον αποφύγει, αλλά το ζωντανό τίποτα: ήθελε έρωτες με τον γυμνό νεαρό! Τελικά, όταν ο σύζυγος -ο οποίος δεν κατάλαβε τίποτα- έφυγε, η ερωμένη του βγήκε άρον άρον στην αυλή και κατάφερε να σώσει τον αγαπημένο της. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ο νεαρός μετά το χουνέρι που έπαθε είχε αντοχές να συνεχίσει…


ΡΟΔΟΣ - Οι… προικισμένοι Νιγηριανοί

Αλλο ένα πικάντικο περιστατικό που αναστάτωσε το Νησί των Ιπποτών ήταν εκείνο με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς. Οι αλλοδαποί έφτασαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και από το μεροκάματο του μόχθου σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο. Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες Ροδίτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι.

Μάλιστα, ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερις φίλες έγινε talk of the town για πολύ καιρό. Οι ζωηρές Ροδίτισσες, όπως φαίνεται, δεν περίμεναν ότι οι τέσσερις Αφρικανοί τους οποίους είχαν «ψωνίσει» από τη λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου, όπου συνήθως οι αλλοδαποί περιμένουν εργολάβους για μεροκάματο, θα τους προκαλούσαν τόσο μεγάλη… ζημιά! Ολα είχαν κανονιστεί για το «hot» μπάτσελορ πάρτι της μίας από αυτές και οι «καλεσμένοι» είχαν φτάσει στην ώρα τους. Το γλέντι άναψε, με τη συντροφιά να επιδίδεται σε άγριο σεξ! Δυστυχώς, ήταν πράγματι άγριο, αφού οι Νιγηριανοί χρησιμοποιούσαν και σεξουαλικά βοηθήματα που προκάλεσαν αιμορραγία στις γυναίκες. Χρειάστηκε οι φίλες να διακόψουν απότομα το… πάρτι και να μεταβούν γρήγορα στο νοσοκομείο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου