'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Δεν ήξεραν ότι κέρδισαν εννιά εκατομμύρια στο Λόττο!!!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους και τα μάτια τους, ένα ζευγάρι Βρετανών, η Susan και ο Ivan Westbury από το Νόττινχαμ, όταν πληροφορήθηκαν πως κέρδισαν στο Λόττο 9.153.000 Ευρώ.!

Το ζευγάρι των Βρετανών είχε αγοράσει τον λαχνό την περασμένη εβδομάδα έναντι 11 ευρώ, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να κοιτάξει τα τυχερά νούμερα της κλήρωσης του Σαββάτου.

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν η Susan πήγε στο σούπερ μάρκετ και αφού έκανε τα ψώνια της έδειξε σε μία υπάλληλο το δελτίο του Λόττο για να το ελέγξει.

Εκεί όμως την περίμενε μία αναπάντεχη έκπληξη, καθώς η υπάλληλος την πληροφόρησε ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο διευθυντής του καταστήματος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο λαχνός της Susan ήταν όντως το μαγικό χαρτάκι των εννέα εκατομμυρίων Ευρώ.

Αμέσως ο διευθυντής του καταστήματος ειδοποίησε και τον σύζυγο της τυχερής, ο οποίος στην αρχή θεώρησε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Ωστόσο πήγε και αυτός στο σουπερ μάρκετ και όταν είδε τη σύζυγό του να κλαίει από χαρά, συνειδητοποίησε ότι η τύχη τους είχε χαμογελάσει για τα καλά.

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου