'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη γιατί απολάμβανε σε υψηλά ντεσιμπέλ το σεξ!!

Νεαρή καλλονή προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για διατάραξη κοινής ησυχίας γιατί απολάμβανε... σε υψηλά ντεσιμπέλ το σεξ. Οταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πάρουν τα αποτυπώματά της, εκείνη εξύβρισε μία αστυνομικίνα, δάγκωσε έναν αστυνομικό και κλότσησε έναν δεύτερο στα γεννητικά όργανα!

Ολα άρχισαν όταν πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας πήγε σε ξενοδοχείο στην οδό Πειραιώς μετά από κλήση κατοίκων της περιοχής για διατάραξη κοινής ησυχίας. ...
Εξαλλοι οι γείτονες έκαναν παράπονα στους αστυνομικούς ότι δεν...
μπορούν να ησυχάσουν από τη φασαρία που έκανε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Πράγματι, και οι ίδιοι οι αστυνομικοί άκουσαν τις φωνές... ευχαρίστησης μιας νεαρής γυναίκας που ζούσε με όλο της το πάθος την ερωτική συνεύρεση. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ζήτησαν από τη θερμόαιμη νεαρή να απολαμβάνει... πιο σιγά τον έρωτά της, διαφορετικά θα της έκοβαν κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας.Εκείνη όμως αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να της ζητήσουν να τους ακολουθήσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Η 21χρονη Βρετανίδα, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος, Αθηνών, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να δώσει τα αποτυπώματά της -σύμφωνα με την καταγγελία τους- εκείνη άρχισε να τους βρίζει στα αγγλικά. Οι φωνές της ακούγονταν μέχρι το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να σπεύσουν ενισχύσεις από τα άλλα γραφεία για να ηρεμήσουν τη νεαρή Βρετανίδα. Εκείνη, όμως, δεν ηρεμούσε με τίποτα. Αντίθετα, εξαγριώθηκε περισσότερο όταν είδε τους δύο αστυνομικούς να μπαίνουν στο γραφείο. Εφτασε μάλιστα στο σημείο -όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί- να δαγκώσει τον έναν στο μπράτσο και να κλοτσήσει τον άλλο στα γεννητικά όργανα.
Τελικά, χρειάστηκε να επιστρατευτούν κι άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να κάνουν καλά την εξαγριωμένη Αγγλίδα, η οποία απειλούσε θεούς και δαίμονες. Βέβαια, πέρασε το βράδυ της στο κρατητήριο του τμήματος, ενώ οι δύο αστυνομικοί τους οποίους περιποιήθηκε... με τα δόντια και τα πόδια της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Την επομένη το πρωί η ατίθαση νεαρή και οι αστυνομικοί που είχαν εμπλακεί στο επεισόδιο πήγαν στο Αυτόφωρο, καθώς οι αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση στη Βρετανίδα και εκείνη με τη σειρά της τους μήνυσε.
Η Βρετανίδα κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, ενώ η ίδια κατηγορεί τους αστυνομικούς για εξύβριση και παράβαση καθήκοντος.

http://thenewsbus.blogspot.com/

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου