'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Επιασαν Ελληνα καπετάνιο για 1,3 τόνο κόκα!!!!!!!!!

Έναν Έλληνα καπετάνιο συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές στην Κάλυμνο με την κατηγορία ότι μετέφερε περισσότερους από 1,3 τόνους κοκαΐνης στην Ισπανία με αξία 104 εκατομμύρια ευρώ!
 
Η σύλληψη του 45χρονου, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, έγινε από άνδρες του ΑΤ Καλύμνου σε κεντρικό δρόμο του νησιού όπου έκανε την βόλτα του. Μάλιστα κατά την ανάκριση του ο ίδιος “έδωσε” άλλους δύο Έλληνες ως υπεύθυνους για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.
 
Ο 45χρονος που ζει στο νησί των σφουγγαράδων με τη σύζυγο και τα παιδιά του, κατηγορείται ότι συμμετείχε ως καπετάνιος στη μεταφορά τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης. Αμέσως μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ αργότερα προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία έκδοσης του στις δικαστικές αρχές της Ισπανίας, αφού συνελήφθη στην χώρα μας μετά την... έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που ζήτησαν οι Ισπανοί.
 
Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης ο καπετάνιος στα τέλη Νοεμβρίου του 2006 μετέφερε με το πλοίο, στην Ισπανία ποσότητα κοκαϊνής μεγαλύτερη του 1,3 τόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου