'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Γ. Πεταλωτής: Δεν θα πάμε λαϊκιστικά στη ΔΕΘ

«Δεν θα πάμε λαϊκιστικά στη ΔΕΘ, εξαγγέλλοντας μέτρα τα οποία πρώτον, δεν αντέχει η οικονομία μας και δεύτερον, δεν θα έχουν άμεσες αλλά και βαθιές συνέπειες στο εισόδημα του Έλληνα πολίτη. Είμαστε πέραν και μακριά από αυτή τη λογική», προϊδέασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

«Πιστεύουμε ότι την προοπτική για τη βελτίωση της ποιότητας του Έλληνα πολίτη τη δίνει μόνο μια πολιτική μεγάλων και ριζικών μεταρρυθμίσεων, μεγάλων αλλαγών, οι οποίες αποδίδουν μακροπρόθεσμα, από το να κάνουμε μια εξαγγελία, η οποία στο τέλος δεν θα υλοποιηθεί, όπως γινόταν πολλές φορές, ειδικά από το βήμα της ΔΕΘ», τόνισε.


Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είχε σειρά συναντήσεων με ΓΣΕΒΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ στο πλαίσιο ενημέρωσης από τους φορείς, πριν την τελική συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία της ΔΕΘ. Την Δευτέρα, θα συναντηθεί με τα μέλη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το ΣΕΒ.


Στελέχη της ΑΔΕΔΥ προανήγγειλαν κινητοποιήσεις μέσα στο Σεπτέμβριο και προέβλεψαν «θερμό χειμώνα».


Πρεμιέρα των κινητοποιήσεων θα είναι το συλλαλητήριο στις 11 Σεπτεμβρίου έξω από το Βελλίδιο την ώρα που ο πρωθυπουργός θα ανοίγει τις εργασίες της έκθεσης.


Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της
προ ημερών, ανέφερε ότι «τα μέτρα που προωθούνται, απορρίπτονται κατηγορηματικά και η απάντηση θα δοθεί αγωνιστικά αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στις 18:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου».

Επίσης,
τα συνδικάτα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στον ΟΣΕ αποφάσισαν αγωνιστικές δράσεις για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, στην κοινή σύσκεψή τους αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 5ωρης στάσης εργασίας το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου 2010, και κοινή συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ που θα περιγράφει τη σημερινή κατάσταση στις μεταφορές και τις θέσεις για Δημόσιες και με κοινωνικό χαρακτήρα συγκοινωνίες.


ΠΗΓΗ:   http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου