'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Γυναικείος οργασμός: Αυτό το δοκιμάσατε;!!!!!!!!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας το 2007 σε 3.523 γυναίκες έδειχνε ότι μία στις τέσσερις Ελληνίδες αντιμετωπίζει προβλήματα οργασμού. 

Μετέπειτα μικρότερες έρευνες είναι πιο απογοητευτικές, καθώς δείχνουν ότι η αναλογία σήμερα ανέρχεται στην μία στις τρεις. Είναι τελικά τόσο δύσκολο για μία γυναίκα να έρθει σε οργασμό και αν ναι γιατί; Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσει το αγχωτικό αυτό πρόβλημα;

Αφού λάβετε υπ’όψιν τις απόψεις του Θάνου Ασκητή και της Βασιλικής Ντούμου, τις οποίες θα δείτε στα Σχετικά Άρθρα, δοκιμάστε τις συμβουλές της Αμερικανίδας καθηγήτριας σεξολογίας Louanne Cole Weston, οι οποίες υπόσχονται να σας βοηθήσουν να έρθετε σε οργασμό συνδυάζοντας... δύο απλές πρακτικές.


Το μυστικό
Περίπου το 10% των γυναικών, σύμφωνα τουλάχιστον με την Cole Weston, δεν καταφέρνουν ποτέ να φτάσουν σε οργασμό –είτε με τον σύντροφό τους είτε με αυνανισμό. Η γιατρός, ωστόσο, υποστηρίζει ότι εξασκώντας την παρακάτω τεχνική μεγάλο μέρος αυτών των γυναικών μπορούν να έρθουν κάποια στιγμή σε οργασμό. Το μυστικό κρύβεται στην ισορροπία την έντασης και της χαλάρωσης κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και το πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτή η ισορροπία εξηγεί η Cole Weston παρακάτω.

Βήμα 1ο: Ανεβάστε την ένταση
Το είδος έντασης που βοηθά τις γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό είναι η μυϊκή ένταση (μυοτονία). Πολλές γυναίκες έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι αρκεί να είναι χαλαρές και απαθείς, γιατί έχουν ακούσει πως είναι σημαντική η χαλαρότητα στο σεξ. Αποδεικνύεται όμως, όπως λέει η γιατρός, ότι η μυϊκή ένταση είναι συχνά σημαντικότερη. Οι μύες που «επιστρατεύονται» γενικά προκειμένου να επιτευχθεί ο οργασμός είναι αυτοί των ποδιών, της κοιλιάς και των οπισθίων. Οι μύες, όμως, που πραγματικά μπορούν να προκαλέσουν οργασμό είναι αυτοί χαμηλά στην λεκάνη. Πρόκειται για τους ίδιους που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να σταματήσουμε την ροή των ούρων.
Τι είναι αυτό που συνδέει την μυϊκή ένταση με την επίτευξη του οργασμού; Η διέγερση. Η συστολή (ή το τέντωμα) ορισμένων μυών αυξάνει την ροή του αίματος στο σώμα και κυρίως στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η διέγερση είναι ο σωστός δρόμος που οδηγεί τις περισσότερες γυναίκες στην κορύφωση.

Βήμα 2ο: Χαλαρώστε
Πού κρύβεται, λοιπόν, η χαλάρωση στην τεχνική αυτή; Στο μυαλό. Κατά την διάρκεια του sex η γυναίκα θα πρέπει να συγκεντρώνεται μόνο στις αισθήσεις της, σε αυτά που νιώθει όταν διεγείρεται. Δυσκολεύεστε να χαλαρώστε; Δοκιμάστε το εξής: Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε ότι διαβάζετε το crawl μιας διαφήμισης το οποίο λέει: «Έχω όλον τον χρόνο μπροστά μου» ή «Αυτό που νιώθω είναι τέλειο» ή όποια άλλη φράση θα μπορούσε να σας ηρεμήσει, να κρατά το μυαλό σας απασχολημένο και να ενθαρρύνει την διέγερση. Σε καμία περίπτωση μην φανταστείτε crawls με αρνητικές και αποθαρρυντικές σκέψεις.
Η Louanne Cole Weston υποστηρίζει ότι αφού δώσει τις παραπάνω συμβουλές στις πελάτισσές της, τις στέλνει στο σπίτι με την εξής εργασία: Τεντώστε τους μύες σας και κάντε το μυαλό σας να σωπάσει. Συγκεντρωθείτε σε θετικές σκέψεις και αφουγκραστείτε κάθε αίσθηση στο σώμα σας. Ίσως να μην τα καταφέρετε με την πρώτη, αλλά σταδιακά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ακόμα δε μπορείτε να έρθετε σε οργασμό; Το πρόβλημα μπορεί να είναι ιατρικό
Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν κάποιες γυναίκες στην επίτευξη του οργασμού. Για άλλες πάλι η λήψη φαρμάκων μπορεί να διογκώσει το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, ένας ψυχολόγος - σεξολόγος είναι αυτός που θα κρίνει την απαραίτητη θεραπεία, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Ασκητή, μπορεί να είναι ψυχοθεραπευτική ή φαρμακευτική, ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου