'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Στα ίχνη του δολοφόνου του επιχειρηματία της νύχτας Μπάμπη Λαζαρίδη βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ

Οι άνθρωποι των αστυνομικών αρχών έχουν συνδέσει τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλόννησο με τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου πολλών επιχειρηματιών.

Η σύλληψη του 38χρονου ληστή στο νησί των Σποράδων πρόσθεσε...


και το τελευταίο κομμάτι του παζλ της υπόθεσης του «συνδικάτου του εγκλήματος» που φέρεται να οργάνωνε τις ψυχρές εκτελέσεις μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με την «Espresso», όλα τα στοιχεία οδηγούν στο ότι οι 3 σεσημασμένοι κακοποιοί παίρνανε εντολές από τα δύο μεγάλα αφεντικά τους, τα οποία είναι έγκλειστα στις φυλακές και συνδέονται άμεσα με τις δολοφονίες του Αλέκου Κοσμόπουλου, του Γεράσιμου Μαυράκη (πρώην συζύγου της Νένας Χρονοπούλου),του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Μπάμπη Λαζαρίδη.


Ο 38χρονος που συνελήφθη έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του Δημήτρη Μαντούβαλου -ταμία του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας το 1995- κατά τη διάρκεια ληστείας που διέπραξε ο 38χρονος με άλλους 7 συνεργούς με λεία 146.000.000 δραχμές. Από τότε εκτίει πολυετή κάθειρξη για την ανθρωποκτονία αλλά λίγο πριν τη ληστεία στην Αλόννησο είχε πάρει 11ήμερη άδεια από τις φυλακές στην Αγιά Κρήτης.

Στα ίχνη του 35χρονου συνεργού του, ο οποίος φέρεται και ως ο εκτελεστής του Μπάμπη Λαζαρίδη, βρίσκεται η αστυνομία εξαιτίας μίας σειράς λάθος κινήσεων του δράστη. Αρχικά κατά την προσπάθεια της απομάκρυνσής τους από το υποκατάστημα της τράπεζας είχαν ένα ατύχημα με το μηχανάκι με το οποίο θα διέφευγαν από τον τόπο της ληστείας το οποίο και εγκατέλειψαν. Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στην επιχείρηση από όπου νοίκιασαν το δίκυκλο και έτσι βρήκαν τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατά την παραμονή του στην Αλόννησο.

Οι διωκτικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο δολοφόνο και ότι άμεσα θα τον έχουν στα χέρια τους.



yupi.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://laikoyra.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου