'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο μυστικοπαθής Γιώργος Παπανδρέου τρελαίνει τους υπουργούς του

Ο ανασχηματισμός που θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή στις αρχές της μεθεπόμενης θα είναι περιορισμένος και θα αφορά τη συμπλήρωση των κενών που θα προκύψουν από μετακινήσεις στελεχών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Το γεγονός αυτό έχει καθησυχάσει τους περισσότερους υπουργούς που αισθάνονταν ανασφάλεια (Λούκα κλπ) ωστόσο δεν τους επιτρέπει να χαμογελούν γιατί δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η σαρωτική δομική αλλαγή στη λειτουργία της κυβέρνησης την οποία επίσης έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. 

 Το ρεπορτάζ λέει ότι εκτός από τον Παμπούκη, τον Ραγκούση και το Γερουλάνο δεν υπάρχει άλλος υπουργός που να δείχνει ότι γνωρίζει στοιχειωδώς τις σκέψεις του πρωθυπουργού. 

Ακόμη και κάποιος που μίλησε τηλεφωνικά μαζί του για να τον ρωτήσει αν ισχύουν οι διαρροές ότι φεύγει δεν κατάλαβε αν του απάντησε θετικά ή αρνητικά, παρόλο που του μίλησε πολύ και ευγενικά. “Το πρόβλημα με τον Παπανδρέου είναι ότι λέει πολλά αλλά εννοεί λίγα” έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος σε ιδιωτική συνομιλία, στοιχηματίζοντας ότι όσα ξέρει ο Νίκος (Παπανδρέου) δεν τα ξέρει όλο το υπουργικό συμβούλιο μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου