'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εξάρθρωσαν κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ... ανδρών !!!!

Στην εξάρθρωση ενός δικτύου που εξανάγκαζε άνδρες σε πορνεία, προχώρησε η αστυνομία της Ισπανίας.


Οι αρχές συνέλαβαν14 άτομα για μαστροπεία, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Βραζιλιάνοι. Οι συλλήψεις έγιναν στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, την Αλικάντε και τη Λεόν. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που εξαρθρώνεται ένα δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανδρών.


Όπως έδειξε η έρευνα, στους άνδρες αυτούς έδιναν κοκαΐνη, Viagraκαι διεγερτικά, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε 24ωρη βάση. Οι πελάτες τους ήταν κυρίως άνδρες.


Έως και 80 άνδρες, ηλικίας 20 έως 30 ετών, στρατολογήθηκαν σε αυτό το κύκλωμα, το οποίο για να τους πείσει τους έδινε ψεύτικες υποσχέσεις ότι δήθεν θα  δουλέψουν ως μοντέλα ή χορευτές. Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι θα εκδίδονται… αλλά και αυτοί ακόμα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα μεταφέρονται από τον ένα οίκο ανοχής στον άλλον, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Το δίκτυο τους έλεγε ότι θα χρειαζόταν να ξεπληρώσουν μόνον το αεροπορικό τους εισιτήριο. Ωστόσο μόλις έφταναν στην Ισπανία τους μετέφεραν σε οίκους εξανάγκαζαν να δίνουν τα μισά από τα κέρδη τους σε προαγωγούς έως ότου ξεπληρώσουν οφειλές τους ύψους των 4.000 ευρώ.


Αυτοί που αρνούνταν να συνεργαστούν δέχονταν έως και απειλές για τη ζωή τους.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου