'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Θρίλερ στην Κρήτη! Μετακινούσαν το φίλο της αγνοούμενης φοιτήτριας σε στάνες και παραπήγματα!



- Ο 50χρονος είχε πέσει θύμα αρπαγής, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο αδερφός της φοιτήτριας
- Τον μετακινούσαν για μέρες σε παραπήγματα "ανακρίνοντάς" τον για την εξαφανισμένη κοπέλα
- Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ο καθηγητής
- Όλο το θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις στην Επισκοπή Ηρακλείου -Συνεχής ενημέρωση-

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν συνδέσει την αρπαγή του καθηγητή με την εξαφάνιση της 20χρονης φοιτήτριας, γιατί οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι. Οι αρχές είχαν υποψίες ότι στην αρπαγή του 50χρονου μπορεί να εμπλέκονται συγγενείς της φοιτήτριας, στην προσπάθειά τους να πάρουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται το κορίτσι τους... Μάλιστα, οι υποψίες είχαν επικεντρωθεί στον αδερφό της κοπέλας, γιατί τις τελευταίες ημέρες ήταν εξαφανισμένος.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν χθες, να έρθουν σε επαφή με τα άτομα που είχαν αρπάξει τον καθηγητή. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις κανονίστηκε ραντεβού, στο οποίο εμφανίστηκε ο 50χρονος, σωός, μαζί με τον αδερφό της κοπέλας!


Από τα πρώτα στοιχεία, αυτό που προκύπτει είναι ότι οι άνθρωποι που άρπαξαν τον καθηγητή, τον μετακινούσαν όλες αυτές τις μέρες από παράπηγμα σε παράπηγμα, σε ερημικές περιοχές της Κρήτης και τον "ανέκριναν" για την υπόθεση της Αγγελικής. 


Το χρονικό της υπόθεσης

Η 20χρονη Αγγελική Σταυρουλάκη εξαφανίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2010 όταν έφυγε από το σπίτι της στη Ασή Γωνιά Χανίων για να πάει να αγοράσει φάρμακα. Από τότε ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας της, να βρει τα ίχνη της κοπέλας.

6 μήνες μετά, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ενημερώνονται ότι άγνωστοι έχουν απαγάγει έναν 50χρονο καθηγητή πανεπιστημίου στο Manchester, από την περιοχή Κουτσουρά στο Λασίθι. Όταν ανακαλύπτουν ότι ο καθηγητής είναι φίλος της αγνοούμενης φοιτήτριας αρχίζουν να συνδέουν τις δύο υποθέσεις...


Το τηλεφώνημα που "έδεσε" τις υποψίες

Ένας συγγενής του καθηγητή είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο του είπε ότι "αν δεν τηλεφωνήσει η Αγγελική Σταυρουλάκη στους οικείους της, ο 50χρονος δεν θα επιστρέψει στην οικογένειά του"!
Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί αρχίζουν να καλούν εκ νέου όλους τους συγγενείς της φοιτήτριας για να καταθέσουν για την υπόθεση. Κάπου εκεί, έρχεται ένα δεύτερο στοιχείο να συνδέσει τις δύο υποθέσεις...

Εξαφανίστηκε και ο αδερφός της φοιτήτριας!

Οι αρχές αναζητώντας τους συγγενείς της κοπέλας, ανακαλύπτουν ότι το διάστημα της απαγωγής, έχουν χαθεί και τα ίχνη του αδερφού της κοπέλας! Παρά τις κλήσεις, από πλευράς της Αστυνομίας να παρουσιασθεί, δεν έδινε σημεία ζωής!





Τόσο ο καθηγητής όσο και ο αδερφός της κοπέλας βρίσκονται στην αστυνομία και δίνουν λεπτομέρειες, που αναμένεται να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση...

ΠΗΓΗ:   http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου