'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Οδηγός επιβίωσης ενός νέου ιατρού....

Προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών 2010.
Συγχαρητήρια κατά αρχήν.
Καλό ξεκίνημα των σπουδών σας.
Και αφού τελειώσαμε με τις ευχές, θα σας πω τον τρόπο για να διοριστείτε όπου θέλετε, σε όποια ειδικότητα θέλετε (εάν είστε γιατρός)...
Μόλις περάσετε στο πανεπιστήμιο θα προσπαθείτε να διοριστείτε σε οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο (ηλεκτρολόγος σε δήμο , νοσηλευτής στο ΕΚΑΒ , στα ΕΛΤΑ , πυροσβέστης, θυροφύλακας σε βραχονησίδα κτλπ) έχετε 10 χρόνια να τα καταφέρεται. Μην απελπίζεστε!!!. Ενώ τα χαρτιά σας θα τρέχουν το ίδιο και οι γονείς σας στα βουλευτικά γραφεία εσείς θα σπουδάζεται στην Ιατρική και οι γύρω σας θα...
 προσπαθούν να σας διορίσουν ... Εάν καταφέρεται να διοριστείτε τότε εξασφαλιστήκατε δηλαδή ξεκινάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ειδικότητα , όποια ειδικότητα θέλετε ( δεν υπάρχει αναμονή για εσάς) παίρνοντας την ίδια αμοιβή ίσως και περισσότερη με τους άλλους συναδέλφους σας γιατρούς.
Άρα κερδίζεται 1 χρόνο αγροτικού και 5-6 χρόνια αναμονής (που θα είστε κατά 90% άνεργοι) για την ειδικότητα και ειδικεύεστε στα καλύτερα νοσοκομεία (εσείς αποφασίζεται). ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ. Οι άλλοι όχι.
Και τώρα το καλύτερο!!! Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ της αξιοκρατίας κτλπ πέρασε ένα νόμο που σου εξασφαλίζει και τον διορισμό σου σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της επιλογής σου μόλις τελειώσεις την ειδίκευσή σου.
Ανακεφαλαίωση είστε διορισμένος ηλεκτρολόγος (τεχνική υπηρεσία στο δημόσιο) σας χορηγούν άδεια για σπουδές που πληρώνεστε και τέλος αφού σπουδάσετε πχ Ιατρός σας διορίζουν στον Νοσοκομείο επιλογής σας.. και αφήστε τους άλλους να κάνουν master , διδακτορικά ,εξειδικεύσεις στο εξωτερικό (πληρώνοντας σε χρόνο, χρήμα και κόπο) προϋπηρεσίες σε ακριτικά νησιά ... να τους τρώει στα 40 το άγχος ότι δεν θα μπορέσουν να εργαστούν.
Καλή επιτυχία σε όλους...!!!


Από τον Ηλία Γκατζόγια

ΠΗΓΗ:   http://press-gr.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου