'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σας θέλει ή τζάμπα πίνετε;

Έστω ότι γνωριστήκατε μόλις. Ή ότι είστε «περίπου φίλοι». «Περίπου φίλοι» είναι εκείνη η περίπλοκη κατηγορία ανθρώπων που συναντιούνται τακτικά, γιατί παρακολουθούν το ίδιο σεμινάριο, γιατί έχουν κοινούς γνωστούς, γιατί βρίσκονται συχνά στο ίδιο μέρος. Μιλούν, συμπαθούν ο ένας τον άλλο, αλλά δε συζητούν και τα εσώψυχα τους. Συνήθως ο ένας εκ των δύο «περίπου φίλων» συνειδητοποιεί πρώτος ότι η «περίπου φιλία» έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε –χωρίς περίπου– σχέση. Ή, ακόμα χειρότερα, ερωτεύεται. Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει καμία τέτοια δυνατότητα.

Έστω λοιπόν ότι βρίσκεστε εσείς στη δυσάρεστη αυτή θέση. Ότι ξυπνάτε ένα πρωί χαρούμενοι που θα πάτε στο σεμινάριο/ στο βαρετό πάρτι του συναδέλφου το βράδυ/ στο λογιστήριο με το οποίο συνεργάζεται η εταιρεία. Γιατί θα δείτε εκείνον/ η. Κι ότι αυτή την πρώτη χαρά τη διαδέχεται, μετά από μερικές μέρες –ή μερικές ώρες, ανάλογα πόσο ανυπόμονος χαρακτήρας είστε– εκείνη η απαίσια αγωνία. Άραγε να ξύπνησε κι εκείνος/ η χαρούμενος/ η; Άραγε να σας σκέφτεται; Άραγε να του/ της αρέσετε; 

Υπάρχει βέβαιος και ασφαλής τρόπος να το διαπιστώσετε, χωρίς να ρωτήσετε ευθέως; Όχι. Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις –άλλες σαφείς, άλλες λιγότερο, άλλες διφορούμενες, άλλες κωδικοποιημένες. Η συνύπαρξή τους σημαίνει συνήθως ότι αν πάρετε βαθιά ανάσα και θίξετε το θέμα έχετε πολλές πιθανότητες να λάβετε θετική απάντηση. Πιθανότητες, πάντα.

Επειδή αργά ή γρήγορα θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε το ρίσκο –αυτή τη διαρκή αναρώτηση δεν την άντεξε ποτέ κανείς για πολύ– συγκεντρώσαμε τις ενδείξεις αυτές, αν μη τι άλλο για να το κάνετε με όσο το δυνατόν λιγότερο… ρίσκο. 



ΠΗΓΗ:   http://sex.in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου