'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αθηνά Ωνάση: Επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο

Νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο η Αθηνά Ωνάση μετά τον τραυματισμό που είχε στον ώμο της στα μέσα Ιουνίου. 

Αν και οι γιατροί είχαν πει ότι η νεαρή κληρονόμος θα έπρεπε να μείνει μακριά από τον ιππόδρομο για τουλάχιστον τρεις μήνες, εκείνη έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ιππεύσει το αγαπημένο της άλογο, τον Ρικάρντο το συντομότερο.

Το κίνητρο, άλλωστε, ήταν μεγάλο: από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου φιλοξενήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας το Athina Onassis International Horse Show και η 25χρονη λάτρις του αθλήματος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα συμμετείχε στη διοργάνωση που φέρει το όνομά της.

Ωστόσο, εξαιτίας της απουσίας της από τις προπονήσεις δεν κατάφερε να πετύχει κάποια σημαντική διάκριση, όπως ονειρευόταν, καθώς κατέλαβε τη 13η, την 36η και την 38η θέση στα τρία αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε με τα ελληνικά χρώματα. Αντίθετα, ο σύζυγός της Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κατάφερε να κατακτήσει τη 12η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

Σ’ αυτή του την επιτυχία φαίνεται ότι συνέβαλλε τα μέγιστα και το άλογο Αλσλέι Ντρόσελ Νταν, που είχε αγοράσει στις αρχές του καλοκαιριού η Αθηνά Ωνάση από την Αυστραλία έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας «The Weekly Times». Πρόκειται για το άλογο που είχε χαρίσει το χρυσό μετάλλιο στην Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και έχει φέρει τον τελευταίο καιρό πολλές διακρίσεις στην Ευρώπη.

Πρόθεσή της, όπως φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του αλόγου, ήταν να το χρησιμοποιήσει η ίδια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα της ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σε δύο χρόνια. Ο τραυματισμός της, ωστόσο, λίγες μέρες μετά την αγορά του άλλαξε τα σχέδιά της και έτσι το Αλσλέι Ντρόσελ Νταν αξιοποιήθηκε από τον Αλβάρο.

Το ζεύγος Ντε Μιράντα Νέτο όμως, εκτός από την επιστροφή της Αθηνάς στον αγωνιστικό χώρο και την καλή κατάταξη του Αλβάρο στην τελική βαθμολογία, είχε ακόμα έναν λόγο να είναι χαρούμενο: το Athina Onassis International Horse Show, το οποίο μετράει ήδη τρία χρόνια, έχει αρχίσει να προσελκύει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας και θεωρείται η Formula 1 του αθλήματος.

Φέτος την πρώτη θέση της διοργάνωσης (και μαζί το έπαθλο των 300.000 ευρώ) κατέκτησε ο Γερμανός Μάρκους Ενινγκ, ο οποίος μοιράστηκε το βάθρο με τον Ντένις Λιντς και την Εντουίνα Αλεξάντερ στη 2η και 3η θέση, αντίστοιχα. Στη διοργάνωση συμμετείχε επίσης και η στενή φίλη της Αθηνάς και κόρη της Καρολίνας του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ
www.espressonews.gr

http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου