'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μύκονος: Νεαρός Σέρβος σκότωσε με αυτοκίνητο έναν Άγγλο τουρίστα και τραυμάτισε τη σύζυγό του!!!

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας κατ' αποκλειστικότητα ένα αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα εχθές στο νησί των ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα, σε δρόμο του Ορνού Μυκόνου, την Κυριακή τα ξημερώματα, ένας νεαρός Σέρβος, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ ένα Ι.Χ το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του στο νησί, σκότωσε έναν Άγγλο τουρίστα και τραυμάτισε ελαφριά τη σύζυγό του, πεζοί και οι δύο.

Ο Σέρβος ονόματι Βλαντιμίρ Πετρόφσκι είναι γιος μεγαλογιατρού στο Βελιγράδι και είχε επιλέξει τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Οι Αρχές συνέλαβαν το νεαρό δράστη ο οποίος -λόγω Κυριακής- δε μπορούσε να βρει δικηγόρο για να αναλάβει την υπεράσπισή του. Η Σερβική πρεσβεία η οποία και ενημερώθηκε για το περιστατικό δεν θέλησε να εμπλακεί λόγω των τελευταίων θλιβερών περιστατικών που εκτυλίχθηκαν μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα στα πλαίσια του τουρνουά "Ακρόπολις". 

Μάλιστα, δεν ήθελε για κανένα λόγο το περιστατικό να πάρει δημοσιότητα πυροδοτώντας το ήδη δυναμιτισμένο κλίμα.

Την κατάσταση στα χέρια της πήρε η οικογένεια του Σέρβου η οποία και ανέθεσε την υπόθεση στο γνωστό δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του δράστη, ο οποίος και παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, οι δύο Άγγλοι τουρίστες προχωρούσαν στη μέση του δρόμου κι εκείνος, κατά την προσπέραση που επιχείρησε να κάνει σε μηχανάκι, δε μπόρεσε να τους αποφύγει. 

Ο νεαρός Σέρβος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου για να απολογηθεί, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, Νίκος Αγαπηνός δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Η σύζυγος του άτυχου Άγγλου νοσηλεύεται -χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της- σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο του αγαπημένου της...

ΠΗΓΗ:   http://www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου